Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Τρίποντο Αγάπης» στην Καρδίτσα

Κώστας Αγοραστός: «Ο αθλητισμός είναι το αντίδοτο
στις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής»
Αθλητική εκδήλωση «Τρίποντο Αγάπης» διοργάνωσε στην Καρδίτσα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Η εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας και την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.) είχε σαν στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση πάνω στο ζήτημα στέλνοντας το μήνυμα ότι τα άτομα...
με αναπηρία, έχουν τα ίδια δικαιώματα στη κοινωνική, πολιτιστική, και αθλητική ζωή.
Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Η σημερινή εκδήλωση είναι ένα τρίποντο αγάπης και ανθρωπιάς. Μέσα από τον αθλητισμό δίνουμε το μήνυμα ελπίδας. Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή ο αθλητισμός είναι το αντίδοτο στις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής που οδηγούν κυρίως τη νεολαία σε λάθος δρόμο. Οι νέοι είναι το οξυγόνο της ζωής και οι φορείς νέων ιδεών. Εμείς οφείλουμε να τους ωθήσουμε στον αθλητισμό, να τους δώσουμε χώρους άθλησης και να τους εμφυσήσουμε τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές, που συμμετείχαν οι οποίοι είναι αθλητές της ζωής και αγωνίζονται για τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφεριάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ζήσης Γρηγορίου και Ευθύμης Ρετζιάς, ο δήμαρχος Καρδίτσας Κώστας Παπαλός οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Κόκκαλη, Ορέστης Ψαχούλας, Ιωσήφ Χρούμπ, oi αντιδήμαρχοι Νίκος Καραγιάννης και Αθανάσιος Μαρκινός, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Θεσσαλός» Αθανάσιος Πατσιούρας, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.