Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εκλογές για την αυτοδιαχείριση του ΚΑΠΗ

Για την αυτοδιαχείριση του ΚΑΠΗ Σκοπέλου και σύμφωνα με το νέο κανονισμό εσωτερικής λειτουργίας του, πραγματοποιήθηκαν εκλογές για τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής για τη διετία 2012-1014.
Ψήφισαν 180 μέλη και σε 178 έγκυρα έλαβαν:
Χρυσοφός Χρ. 122
Σκλάβος Βασ. 115
Ψαρρής Αγγ. 111
Ρέκκας Ιωαν. 71
Βούλγαρης Γεωρ. 62
-----------------
Ρούσσος Επ. 51
Βλαχάκη Σ. 48
Χρυσάνθης Ρηγ. 26
Εκλέγονται οι 5 πρώτοι.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.