Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μέχρι τις 12 Αυγούστου η έκθεση του Διαμαντή Κοσμά

«Χρώματα, γραμμές, σκιάσεις» | Μια μικρή περιδιάβαση στο εργαστήρι του ζωγράφου Διαμαντή Κοσμά. Εκτίθενται έργα των τελευταίων είκοσι ετών, με έντονο το βιωματικό στοιχείο, στα οποία καταγράφεται το αποτύπωμα της μνήμης τόπων και ανθρώπων.

Η περιπέτεια της ζωής –ο έρωτας, η φιλία, η μοναξιά, ο θάνατος– είναι το θέμα της αναδρομικής έκθεσης του Διαμαντή Κοσμά, με τίτλο «Χρώματα, γραμμές, σκιάσεις». 

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Αυγούστου στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου, με την παρουσία του δημάρχου Σκοπέλου και εκπροσώπων του δήμου και του πολιτιστικού τμήματος. 

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τις πυρκαγιές να μας δοκιμάζουν όλες και όλους, τα έργα που εκτίθενται προτείνουν ένα πλάγιο, αλλά φωτεινό, βλέμμα σε αυτό που ονομάζουμε ζωή. 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση καθημερινά έως και τις 12/8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.