Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Η The HOME Project ευχαριστεί το Skopelos Village Hotel


Η The HOME Project θα ήθελε να ευχαριστήσει το Skopelos Village Hotel για το εγκάρδιο καλωσόρισμα στο νησί της Σκοπέλου των φιλοξενούμενων παιδιών ενός από τους ξενώνες μας. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως ιδιώτες, εστιατόρια, τοπικές αρχές και τους κατοίκους του νησιού για την ευγενική τους προσφορά και την θερμότατη φιλοξενία τους, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για την επίσκεψη και παραμονή τόσο του προσωπικού όσο και των παιδιών που φροντίζουμε.

Η The HOME Project είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες παιδιών προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα μόνα τους. Παιδιά που ζουν στον δρόμο, σε καταυλισμούς, αστυνομικά τμήματα, και κέντρα κράτησης βρίσκουν καταφύγιο στο ασφαλές περιβάλλον των ξενώνων μας, όπου παρέχουμε ένα ολιστικό πλαίσιο υπηρεσιών παιδικής προστασίας με απώτερο στόχο την κοινωνική τους ένταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.