Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου για τον Παιδικό Σταθμό

Η ΕΕΤΑΑ θα εκδώσει στις 20/08/2021 τους οριστικούς πίνακες αποτελεσμάτων για τα προγράμματα Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής Και Επαγγελματικής Ζωής” και “Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών Με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας” για την περίοδο 2021-2022.

Όσες ωφελούμενες μητέρες είναι στους πίνακες των οριστικών αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ, να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο ΚΑΠΗ στο τηλ. 2424022834 για την διαδικασία εγγραφής των νηπίων στον Παιδικό Σταθμό.

Κατά την προσέλευσή τους να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και εκτυπωμένο από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ την αξία τοποθέτησης (VOUCHER) και τον κωδικό ταυτοποίησης, προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις και οι εξουσιοδοτήσεις. 

Οι αιτούσες θα μπορούν να δουν  τα οριστικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, “οριστικά αποτελέσματα”). Παράλληλα από το Πληροφοριακό Σύστημα της ΕΕΤΑΑ θα εκτυπώνεται “Η αξία τοποθέτησης (VOUCHER)” για κάθε τέκνο καθώς και ο κωδικός ταυτοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.