Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά η Εθνική πόλο

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία του


Έγραψε ιστορία η Εθνική ομάδα του πόλο. Οι «γαλανόλευκοι» κατατρόπωσαν 9-6 την Ουγγαρία και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του ολυμπιακού τουρνουά. Η συγκλονιστική αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να πετύχει την κορυφαία διάκριση του ελληνικού πόλο, μέχρι την επόμενη, που είναι η κορυφή του κόσμου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία του και στο ματς για το χρυσό την Κυριακή (8/8, 10:30) θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στη Σερβία και την Ισπανία.

Η Εθνική πραγματοποίησε ακόμα μία μαγική εμφάνιση και με άμυνα για σεμινάριο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Μαγυάρους. Στην επίθεση οι λύσεις ήρθαν από τον Στέλιο Αργυρόπουλο που πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.