Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Ήρθαν για διακοπές και τους έκλεψαν τις σέλες


Τη Σκόπελο του πράσινου και του μπλε, επισκέφθηκε ένα ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη και σεβόμενο τη φύση και το περιβάλλον του νησιού αποφάσισε να το επισκεφθεί με τα ποδήλατά του, αφήνοντας με αυτό το τρόπο το ελάχιστο που μπορούσαν ενεργειακό αποτύπωμά τους, γυρίζοντας και ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του νησιού.


Χθες με τα δύο ποδήλατα motobecane, μιας μάρκας ιδιαίτερης και παλαιάς, βρέθηκαν στην παραλία του Σταφύλου και του Βελανιού και τα άφησαν κλειδωμένα στα σκαλιά που οδηγούν στην παραλία, όταν όμως επέστρεψαν για να τα πάρουν έλειπαν οι σελες! 

Σέλες χωρίς ιδιαίτερη οικονομική αξία, αφού στοιχίζουν περίπου 10 ευρώ, δύσκολο όμως να βρεθούν στη Σκόπελο, αφού πρόκειται για σέλες του '84, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ποδήλατα.

Να ελπίσουμε ότι όποιοι τις πήραν υπάρχει περίπτωση να μετανοιώσουν και να τις επιστρέψουν, αφού με την πράξη τους χάλασαν τις διακοπές των φίλων της φύσης και της Σκοπέλου.; Ας περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.