Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Λύματα σε παρακλάδι του ρέματος που καταλήγει στην παραλία του Ασέληνου της Σκιάθου

Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, από την Δημοτική Αστυνομία, και ο εκπρόσωπος της εταιρείας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να απολογηθεί
Τα λύματα φέρεται να προέρχονταν από τις εγκαταστάσεις γνωστής ξενοδοχειακής επιχείρησης όπου διατηρεί εκεί χώρους φιλοξενίας του προσωπικού της.

Μετά από καταγγελία  που αφορούσε σε διάθεση λυμμάτων στην τοποθεσία Ζορμπάδες, μετέβησαν στην περιοχή ο Δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο Διευθυντής   της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Βασίλης Ταμπάκης, η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία. Από την αυτοψία  διαπιστώθηκε πως σε παρακλάδι του ρέματος που καταλήγει στην παραλία του Ασέληνου, στην περιοχή Ζορμπάδες Σκιάθου ρίχνονταν αστικά λύματα, με συνεχή ροή. 

Τα λύματα φέρεται να προέρχονταν από τις εγκαταστάσεις γνωστής ξενοδοχειακής επιχείρησης όπου διατηρεί εκεί χώρους φιλοξενίας του προσωπικού της.


Με την συνδρομή του Α.Τ. Σκιάθου, διαπιστώθηκε πως τα λύματα προέρχονταν από ένα κόκκινο σωλήνα, εντός της ιδιοκτησίας της παραπάνω επιχείρησης, ο οποίος ήταν επιμελώς καλυμμένος με χώμα και μόνο η κατάληξη του ήταν εμφανής, εντός καλαμιώνα. Την ίδια στιγμή επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, από την Δημοτική Αστυνομία, και ο εκπρόσωπος της εταιρείας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για να απολογηθεί.  

Κατάθεση έδωσε και ο κ. Ταμπάκης, με την ιδιότητα του ως Διευθυντής  της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Περιβάλλοντος. Η υπόθεση παρεπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.  

Ο Δήμος απέστειλε τη σχετικά αναφορά  για ενέργειες στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Τον Ιούλιο του 2019, μετά από αντίστοιχη καταγγελία, στον νεοκλεγέντα τότε Δήμαρχο, διαπιστώθηκε η ίδια παράβαση και είχε διαβιβαστεί από το Αστυνομικό Τμήμα η καταγγελία στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.