Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Δήμος Σκοπέλου | ηλεκτρονική έρευνα για την ηλεκτροκίνηση των οχημάτων στις μετακινήσεις

Ο Δήμος Σκοπέλου στην προσπάθειά του για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών των καυσαερίων, προχωρά στην διαμόρφωση της στρατηγικής του για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πραγματοποιούμε μία ηλεκτρονική έρευνα προκειμένου να διερευνήσουμε τις απόψεις και τις προτιμήσεις των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας.

Γι' αυτό σας παρακαλούμε να λάβετε μέρος στην έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=jY7qjmrIK06KYFqy4VZxdbIMCrmkHV1Is6u4N_JYqypUOUFYSEZDNUQxNUE0U0gxVlAwN0VRMURNNi4u 

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις των πολιτών  αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιηθούν για να βελτιστοποιήσουμε το σχεδιασμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.