Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Φωτιά στην Εύβοια – Υπάρχει εισήγηση για εκκένωση στο Μαντούδι και στο Κυμάσι


Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στην Εύβοια. Η Πυροσβεστική έχει κάνει εισήγηση για εκκένωση του Μαντουδίου, του Κυμασίου κι άλλων έξι οικισμών. Εκκενώθηκε η Κήρινθος.

Η φωτιά στην Εύβοια παραμένει ανεξέλεγκτη, όπως και στην Αττική. Η φωτιά έχει περάσει στον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού με τα πύρινα μέτωπα να έχουν, ουσιαστικά, ενωθεί. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη πυρκαγιά έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις ημέρες από τη Δάφνη του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Συνολικά 9 αεροσκάφη και ελικόπτερα δίνουν σήμερα τη μάχη στην βορειοκεντρική Εύβοια καθώς είναι σε εξέλιξη τρία κύρια μέτωπα φωτιάς αλλά σημειώνονται και πολλές αναζωπυρώσεις. Νωρίτερα αποφασίστηκε η εκκένωση ακόμη ενός χωριού, της Κηρίνθου, ανατολικότερα της Στροφυλιάς στην ανατολική πλευρά του μετώπου, ενώ πριν από λίγη ώρα ζητήθηκε από τους αρμόδιους να προχωρήσουν οι διαδικασίες εκκένωσης στα χωριά Φαράκλα, Ζωοδόχου Πηγής, Μετόχι, Κεχριές, Μαντούδι, Κυμάσι, Κρύα Βρύση και Σπαθάρι.

Κρίσιμη η κατάσταση στο Μαντούδι – Έχουν καεί 250 χιλιάδες στρέμματα

Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική εισηγείται εκκένωση στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Η καταστροφή είναι τεράστια είπε στο evima.gr ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι τώρα έχουν καεί 250.000 στρέμματα δάσους.

«Υπάρχει εισήγηση από την Πυροσβεστική για εκκένωση στο Μαντούδι και το Κυμάσι, αλλά δεν έχει αποφασιστεί για την ώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.