Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Για την βράβευση του Ολυμπιονίκη Νίκου Σκιαθίτη και προς αποκατάσταση της αλήθειας

...αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν είναι
η πρώτη φορά που τιμάται
ο Ολυμπιονίκης μας
O Δήμος Σκοπέλου είναι ένας και εκπροσωπείται από τον εκάστοτε δήμαρχο. Με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος μας προς τιμήν του ολυμπιονίκη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ στις 18 Αυγούστου 2021 στο Λουτράκι, αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τιμάται ο Ολυμπιονίκης μας. 

Ο Δήμος Σκοπέλου τον έχει ήδη τιμήσει από το 2013 με μια λιτή τελετή (κλικ), όπως αρμόζει στους Ολυμπιονίκες. Αυτή ήταν η γνώμη του τότε δημάρχου, αείμνηστου Γεωργίου Μιχελή, αλλά και του δημοτικού του συμβουλίου καθώς, ως γνωστόν, στην αρχαία Ελλάδα δεν τιμούσαν με αγάλματα τους Ολυμπιονίκες. Για την υποδοχή τους, γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης και τους σήκωναν στους ώμους τους, γιατί, όπως έλεγαν, όταν η πόλη έχει Ολυμπιονίκη δεν χρειάζεται τείχη για να την προστατεύουν!

Με εκτίμηση
Γιώτα Αγγελέτου
Πρώην αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ [2013] ↓↓↓

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.