Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Άλλο ένα γεράκι νεκρό από σκάγια..!


Άλλο ένα περιστατικό θανάτωσης αρπακτικού έλαβε χώρα χθες στη Σκόπελο. Κυρία που έκανε περίπατο στην ευρύτερη περιοχή του Πανόρμου, πλησίον της λιμνοδεξαμενής, εντόπισε νεκρό ένα γεράκι με εμφανή σημάδια από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Δυστυχώς το συγκεκριμένο γεράκι είχε την ατυχία να έρθει σε επαφή με τον “ανθρώπινο πολιτισμό” και κατέληξε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι τέτοια περιστατικά ανησυχούν όλο και περισσότερους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν ανέχονται να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δίπλα στις κατοικημένες περιοχές, άτομα που είναι οπλισμένα και πυροβολούν αδιακρίτως οποιοδήποτε άγριο ζώο κινείται γύρω τους.


Η εικόνα του σκοτωμένου πουλιού δείχνει ότι υπάρχουν αρκετά σκάγια και ότι πυροβολήθηκε όχι για να "καταναλωθεί", αλλά μάλλον για να ανυψωθεί αρρωστημένα ο εγωισμός του "κυνηγού”, ενώ πολλές είναι οι περιπτώσεις θανάτωσης ή παραδειγματισμού (κλικ) αρπακτικών επειδή είναι θηρευτές και κινδυνεύουν τα οικόσιτα ζώα…

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓↓↓

Μιά άλλη ματιά για τα "καταστροφικά" γεράκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.