Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Πώς κινούνται φορτηγά και ΙΧ στην εθνική οδό

Για τα δρομολόγια από και προς Μαντούδι, επειδή η κατάσταση συνεχώς αλλάζει ενημερωθείτε υπεύθυνα από την ΕΛ.ΑΣ , ή από την Τροχαία ή από το ΚΤΕΛ.


08:33
ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ –ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ 59 Χ/Θ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 63,5 Χ/Θ.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη

06-08-2021

10:28 ΛOΓΩ ΔIAKOΠHΣ THΣ KYKΛOΦOPIAΣ TΩN OXHMATΩN TOΣO ΣTON ΠAPAΔPOMO OΣO KAI ΣTO KYPIΩΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ THΣ N.E.O. AΘHNΩN-ΛAMIAΣ ΠAPATHPEITAI KYKΛOΦOPIAKH ΣYMΦOPHΣH ΣTO YΨOΣ THΣ ΓEΦYPAΣ KAΛYΦTAKH OΠOY ΓINETAI KAI H ANAΣTPOΦH TΩN OXHMATΩN ΠPOΣ AΘHNA. ΠAPAKAΛOYNTAI OI OΔHΓOI NA AΠOΦEYΓOYN THN KINHΣH ΠPOΣ THN ΓEΦYPA KAΛYΦTAKH EKTOΣ EΞAIPETIKΩN ANAΓKΩN KAI NA ΣYMMOPΦΩNONTAI ME TIΣ OΔHΓIEΣ TΩN TPOXONOMΩN.

10:11 ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙΣΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΚΟΜΒΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ–ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 2. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Λ. ΚΥΜΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 3. ΑΝΩΝΥΜΗ ΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΕΝΔΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 4.  Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΤΩΝ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 5. ΚΟΜΒΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ 6. ΠAPAΔPOMOΣ N.E.O. AΘHNΩN- ΛAMIAΣ, ΣTO YΨOΣ TOY KATAΣTHMATOΣ ME THN EΠΩNYMIA XΩPIATIKO ΣTO PEYMA ΠPOΣ AΘHNA 7. KOMBOΣ OINOΦYTΩN. 8. ΔIOΔIA AΦIΔNΩN 9. ΠAPNHΘOΣ AΠO TO YΨOΣ TOY TEΛEΦEPIK 10. ΛIMNH MAPAΘΩNA AΠO THN OΔO AΓIAΣ ΠAPAΣKEYHΣ 11. XEΛMOY AΠO THN OΔO KOIMHΣEΩΣ ΘEOTOKOY 12. MOYΣΩN AΠO THN OΔO IΩANNOY MIXA 13. BAΣIΛIKA KTHMATA AΠO TO YΨOΣ THΣ TABEPNAΣ ΛEΩNIΔAΣ 14. KOMBOΣ AΦIΔNΩN 15. KOMBOΣ ΠOΛYΔENΔPIOY 16. KOMBOΣ MAPKOΠOYΛOY 17. KOMBOΣ MAΛAKAΣAΣ 18. ΛEΩΦOPOΣ KPYONEPIOY AΠO THN OΔO XEΛMOY

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: 1. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΟΙΞΕΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 2. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΟΣ 3. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΒΑΦΗ 4. ΠΑΡΝΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 5. ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ 6. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ 7.ΜΟΥΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΡΦΕΩΣ 8.ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 9. ΤΑΤΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ 10. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΗΣ 11. ΕΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΣΚΑΛΑΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 12. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 13. ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ- ΟΔΟΣ ΤΥΡΤΑΙΑΣ 14. ΑΓΙΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 15. ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΛΑΚΚΑΓΚΙΝΗ ΣΤΑ ΚΙΟΥΡΚΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 16. Λ. ΤΥΡΤΑΙΟΥ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΠΡΟΣ ΑΦΙΔΝΕΣ.

Ανακοίνωση για διακοπές κυκλοφορίας και παρεμβάσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, όπου απαγορεύεται από χτες η κίνηση όλων των οχημάτων λόγω της πυρκαγιάς στην βόρεια Αττική, εξέδωσε τα ξημερώματα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για να ενημερωθούν οι οδηγοί.

Ειδικότερα:

-Απαγορεύεται η κίνηση όλων των οχημάτων από την γέφυρα Καλυφτάκη (χ/θ 20,060), μέχρι τη χ/θ 55,689 (κόμβος Οινοφύτων) για τα ΙΧ και μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια με Ν. Βοιωτίας) για τα φορτηγά.

-Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και λοιπών βαρέων οχημάτων, με προορισμό ή διέλευση το Νόμο Αττικής, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, επί του Οδικού άξονα Π.Α.Θ.Ε, από χ/θ 242,079 (όρια με Ν. Μαγνησίας) έως χ/θ 121,250 (όρια με Ν. Βοιωτίας)

-Επισημαίνεται ειδικά για τα φορτηγά, θα ακινητοποιούνται στα όρια Μαγνησίας όσα έρχονται από Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία και όσα ξεκινούν από Φθιώτιδα στα όρια της Βοιωτίας. Εκεί θα είναι ο τελικός σταθμός για όσα έχουν προορισμό την Αττική, ενώ τα υπόλοιπα, με προορισμό Πελοπόννησο, θα εκτρέπονται μέσω Θερμοπύλων- Λειβαδιάς.

-Για τα ΙΧ και άλλα μικρά οχήματα, που κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, θα γίνεται εκτροπή από Α/Κ Θηβών (χ/θ 90,000) και τελικώς διεξαγωγή της κυκλοφορίας τους από την Επ. Οδό Θηβών - Μουρικίου και ακολούθως από Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θηβών.

Αναστρόφως, όσα οχήματα θέλουν να κινηθούν προς Θεσσαλονίκη θα ακολουθούν το δρομολόγιο Π.Ε.Ο Ελευσίνας- Θηβών, Επ.Ο. Μουρακίου- Θηβών- ΠΑΘΕ.

Από την απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό εξαιρούνται:

-Οχήματα οδικής βοήθειας.

-Βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.

-Βυτιοφόρα οχήματα που μεταφέρουν καύσιμα για τον ανεφοδιασμό μέσων πυρόσβεσης.

-Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.