Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Νίκος Τατασόπουλος την Δευτέρα στο "Αμμος" | Μαζί του η Εύα Ξένου

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Νίκος Τατασόπουλος σε μελωδίες γνωστές κι αγαπημένες την Δευτέρα 23 Αυγούστου μαζί με την ορχήστρα του Άμμος.


ΜΑΖΙ ΤΟΥ
η μουσικός και ερμηνεύτρια Εύα Ξένου

Ο Νίκος Τατασόπουλος, ένας από τους κορυφαίους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, με το λαϊκό τραγούδι κυριολεκτικα «στις φλέβες του» (είναι γιός του μεγάλου μπουζουξή και συνθέτη Γιάννη Τατασόπουλουθα βρίσκεται στο παραλιακό “ΑΜΜΟΣ” την Δευτέρα 23 Αυγούστου, στις 21.00, με μελωδίες γνωστές κι αγαπημένες, από τις «χρυσές» εποχές του ρεμπέτικου και λαϊκού μας τραγουδιού.

Ο Νίκος Τατασόπουλος έχει συνεργαστει με αρκετούς κορυφαίους τραγουδιστές και μουσικούς και έλαβε μέρος σε πολλές ηχογραφήσεις δίσκων. Παίζει με εκπληκτική ευχέρεια και μεράκι, έχοντας γνώση και βαθειά αίσθηση του παλιού ρεπερτορίου. 

Μαζί του η Εύα Ξένου και η ορχήστρα του Άμμος.

ΩΡΑ: 21:00 - 01:00

Κρατήσεις: 2424023507

ΑΜΜΟΣ

Παραλία Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.