Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Σκόπελος / Πυρκαγιά από κεραυνό την περιοχή Πούντα | Άμεση αντίδραση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου


Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τη χώρα μας και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές ήρθε και ένα κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και κορυφώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, το οποίο δεν άφησε έξω την Σκόπελο.

Επειδή, όπως είναι γνωστό, εκτός από την ανθρώπινη αμέλεια και τους εμπρηστές, έχουμε και τη φύση που "βάζει φωτιές" με τους καύσωνες και τους κεραυνούς, δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου ήταν «επί ποδός» όλη τη νύχτα προκειμένου να θέσουν άμεσα υπό έλεγχο πυρκαγιές που πιθανόν να ξέσπαγαν σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως συνέβη στην περιοχή Πούντα και τέθηκε αμέσως υπό έλεγχο μετά από την επέμβαση του προσωπικού τού πάντα μάχιμου και αποτελεσματικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου.

Να σημειώσουμε ότι από την καιταιγίδα της Τετάρτης - Πέμπτης είχαμε πυρκαγιές από κεραυνούς στην Χαλκιδική, στην Αταλάντη, Μάνδρα, Πόρτο Γερμενό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.