Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Αρχίζει η μετανάστευση


Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ οι φτερωτοί επισκέπτες ετοιμάζονται για το μεταναστευτικό τους ταξίδι. Βασική μέριμνα των ημερών το φαγητό. Ο ενήλικος τσαλαπετεινός (Upupa epops / Hoopoe) ταΐζει το λαίμαργο νεαρό.


Το μικρό έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που έχει το ενήλικο και η μόνη βασική διαφορά για λίγο καιρό ακόμα θα είναι μόνο το μέγεθος και ίσως τα λίγο πιο άτονα χρώματα. Τα νεαρά πουλιά μπορούν και βρίσκουν πλέον μόνα την τροφή τους, όμως πάντα κοντά στους γονείς και φυσικά ακολουθούν σε κάθε μετακίνηση που γίνεται πλέον οικογενειακά. 

Η φροντίδα των ενήλικων είναι αξιοθαύμαστη αφού καθώς τρέφονται με μικρά γεύματα πάντα κάποια από αυτά προορίζονται για τα νεαρά άτομα της φαμίλιας!

www.kerkini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.