Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικής Συμβούλου Σκοπέλου Σπυριδούλας Καρβέλη

Σύμφωνα με πληροφορίες επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελο Ξηντάρη και τις δημοτικές παρατάξεις, με την οποία δηλώνει την αποχώρησή της από την δημοτική παράταξη «Σκόπελος, όλοι μαζί!» και την απόφασή της να παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητη δημοτικός σύμβουλος έστειλε σήμερα το πρωί η κα Σπυριδούλα Καρβέλη.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, αφού δεν κοινοποιήθηκε μέχρι στιγμής σχετική δήλωση από την κα Καρβέλη, την οποία αναμένουμε.

_____________

Ώρα 15:30 ¦ Η ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος κα Σπυριδούλα Καρβέλη επικοινώνησε με την εφημερίδα για να μας ενημερώσει ότι δεν θα κάνει καμία δήλωση για τους λόγους της παραίτησής της.

«Δεν θα κάνω καμμία δήλωση γνωστοποίησης των λόγων της ανεξαρτητοποίησής μου. Ο κ. Ευσταθίου γνωρίζει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με κανέναν, προχωράμε όλοι μαζί για τον καλό του νησιού...» μας είπε σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.