Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου ευχαριστεί τον κ. Αναστάσιο Αναστασίου

Ως Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Αναστάσιο Αναστασίου ιδιοκτήτη της μεταφορικής εταιρείας «μεταφορές Σκοπέλου Αναστασίου», για την ευγενική του προσφορά να μεταφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση για το Πυροσβεστικό Σώμα, μία αντλία Πυρκαγιάς για το Πυροσβεστικό όχημα του Κλιμακίου Σκοπέλου με αριθμό Π.Σ 1315. 

Η αντλία ήρθε στο νησί από τη Θεσσαλονίκη με ασφάλεια, αντικαταστήσαμε την ήδη υπάρχουσα που είχε βλάβη και η οποία και πάλι με την μεταφορική του κ. Αναστασίου θα μεταφερθεί στο Βόλο και από εκεί στη Θεσσαλονίκη για επισκευή. 

Με την προσφορά του αυτή  ο κ. Αναστασίου δείχνει την αγάπη του για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Σκοπέλου και την αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες του και τον τόπο όπου ζεί και δραστηριοποιείται, καθότι η μεταφορά αυτή μας έδωσε τη δυνατότητα να μη στερηθούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα βασικό όχημα του Κλιμακίου μας και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια και η ανάγκη να είναι όλα τα μέσα αξιόμαχα είναι επιτακτική. Η γρήγορη ανταπόκριση και ο επαγγελματισμός του κ. Αναστασίου συνέβαλαν σε αυτό.

Θέλουμε η προσφορά του αυτή να αποτελέσει το μήνυμα πως όχι μόνον οι φορείς αλλά και οι πολίτες ο καθένας με ό,τι διαθέτει, μπορεί να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να αναπτύσσεται μια συνεργασία με τους φορείς, όπως το Πυροσβεστικό Σώμα, με στόχο την αντιμετώπιση κρίσεων και θεμάτων που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Ο Διοικητής Π.Κ Σκοπέλου

Ευάγγελος Κ. Καραμήντζας

Αντιπύραρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.