Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Μήνυμα Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων για τους επιτυχόντες και μη των Πανελλαδικών εξετάσεων


Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των υποψηφίων που συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, στους μαθητές που παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες λόγω της Πανδημίας (Covid-19), κατόρθωσαν να πετύχουν το στόχο τους. 

Συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες των επιτυχόντων που στάθηκαν δίπλα τους και μοιράστηκαν την αγωνία και την προσπάθειά τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα των μαθητών. 

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε κάθε επιλογή σας. 

Για όσα παιδιά δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, ευχόμαστε να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν με περισσότερο ζήλο την προσπάθεια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. 

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.