Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στη Σκόπελο

Ο Δήμος Σκοπέλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα από Δημοσίους δρόμους και Πλατείες, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό σε κάθε ιδιοκτήτη εγκαταλειμμένου αυτοκινήτου ή μηχανής σε δημόσιο χώρο, να το απομακρύνει εντός 45 ημερών. Διαφορετικά θα απομακρυνθεί από την Υπηρεσία του Δήμου και με βάση σχετική έκθεση που συντάσσεται, θα καταλογίζονται στους ιδιοκτήτες τα έξοδα μεταφοράς και θα επιβάλλεται πρόστιμο 300 €. (ΠΔ 116/ΦΕΚ 81/5-3-2004)
Η συμμετοχή των κατοίκων της Σκοπέλου στην καθαριότητα και στον ευπρεπισμό του νησιού και με το πρόβλημα του parking να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο, θεωρείται, εν όψει θερινής σεζόν, επιβεβλημένη.

24 σχόλια:

  1. Πιστέύω οτι δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν. Ουτε πρόστιμα να επιβάλλουν ούτε αυτοκίνητα να σηκώσουν. Στα αυτοκόλλητα θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα αστυνομικά οχήματα που είναι προκλητικά παρκαρισμένα ακόμη και κατά τη τουριστική περίοδο πάνω στο πεζοδρόμιο θα ασχοληθεί κανείς? Ο τουρίστας που ερχεται, ειδικά ο αλλοδαπός,δε νοιαζεται, δε τον ενδιαφέρει και δε καταλαβαίνει οτι το πεζοδρόμιο οπου βρίσκονται παρκαρισμένα τα περιπολικά, η τοπική αστυνομία δε το θεωρεί πεζοδρόμιο γιατί στον επίσημο χάρτη του λιμανίου δεν αναφέρεται ως τετοιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Καίρη είχε γράψει στις 26 Μαρτίου 2010, 7:33 μ.μ. ένα πολύ καλό σχόλιο στην ανάρτηση «Πόσο έτοιμοι είμαστε για το καλοκαίρι» με τίτλο: «Parking Σκοπέλου, ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ».
    Σήμερα έχουμε 27 Απριλίου 2010 και τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα (ένα μήνα μετά) παραμένουν στις ίδιες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ειδικό αυτοκόλλητο έγγραφο του δήμου μπήκε στις 20 Απριλίου 2010, και δίνει χρόνο 45 ημερών στον ιδιοκτήτη. Περιμένουμε δηλαδή στις 5 Ιουνίου 2010 ο αδιάφορος ιδιοκτήτης -αν έχει την καλή διάθεση και ενδιαφερθεί- να απομακρύνει το όχημά του. Αν δεν την έχει, πόσες μέρες θα περιμένουμε ακόμα για να αναλάβει ο δήμος να απομακρύνει το όχημα;
    Καλό Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες;
    Ο τουρισμός έχει ήδη αρχίσει στο νησί, το βλέπουμε όλοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι διατάξεις πάντως του Προεδρικού Διατάγματος (116 / ΦΕΚ 81 / 5-3-2004) στο ειδικό αυτοκόλλητο έγγραφο του δήμου διαβάζω πως ισχύουν από τον Μάρτιο του 2004.

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια. Ευχαριστούμε την Καίρη που το επεσήμανε και την εφημερίδα που το δημοσίευσε στο έντυπο φύλλο της τον προηγούμενο μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ28 Απριλίου 2010 στις 10:57 π.μ.

    ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 45 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΝ ΜΕΤΡΙΣΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.... ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Α'Β'Γ'Δ' ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΚ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ.άγνωστος Χ έχει την καλοσύνη να μεταφέρει την προπολεμική του μοτοσυκλέτα που βρίσκεται από σειρά ετών παρκαρισμένη κάτω από το δρόμο που οδηγεί στην Επισκοπή.Μην κατηγορηθεί και αυτός άδικα πριν ξεκινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Γιάννη, δυστυχώς το αυτί τους δεν ιδρώνει με τίποτα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους....Αργά αλλά σταθερά κάτι γίνεται....Έχετε ακόμα πολλά να κάνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά συγχαρήτηρια για το blog!!
    Θα βοηθήσει σίγουρα την αγαπημένη μας Σκόπελο....Επιτέλους ο πολίτης βρήκε ένα βήμα για να πει ελεύθερα την άποψή του....Συνεχίστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 28 Απριλίου 2010 /11.19 π.μ.
    Τους στοίχοι «βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούν τον εθνικό κορμό» από τον «Μαύρο γάτο» που τραγουδάει ο Βασίλης Π. ποιός τους έχει γράψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς 29 Απριλίου, 2:33 μμ
    Στο έγραψα και σε άλλο σχόλιο, σου το γράφω και πάλι,ελαφρώς εμπλουτισμένο.
    ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε το "Μαύρο γάτο" και το "χαφιεδότσουρμο" γιατί δεν έχει καμμία σχέση με τη μοτοσυκλέτα που έχει ανθίσει από τα πολλά χρόνια που είναι τοποθετημένη εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο μικρός «ζηλόφθονος» του σχολίου στις 28 Απριλίου 2010, 11.19 π.μ., αν πραγματικά ενδιαφερόταν για την απόσυρση της εγκαταλελειμμένης μοτοσυκλέτας, θα μπορούσε να σηκώσει το τηλέφωνο και να ενημερώσει τον δήμο ώστε να μπει και σ’ αυτήν αυτοκόλλητο. Ή ακόμα και τον ίδιο το δήμαρχο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ένας Σκοπελίτης της Αθήνας...2 Μαΐου 2010 στις 6:22 μ.μ.

    προς 01/5/2010, 9:29 Μ.Μ.

    - Μα πόσο θα κατρακυλάτε ακόμα?
    - Δεν βλέπετε ότι ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ??
    - Και μαζί σας το Σκοπελάκι μας…
    - Ξυπνήστε από τον ύπνο του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι έγινε μικρέ «ζηλόφθονε» του σχολίου στις 28 Απριλίου 2010, 11.19 μ.μ., δεν μας ενημέρωσες αν τηλεφώνησες στο δήμο για το αυτοκόλλητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να τηλεφωνήσω στο Δήμο γιατί;Για να περάσουν 45 μέρες.Ο ιδιοκτήτης της έχει φιλότιμο και την πήρε αμέσως από κει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ10 Μαΐου 2010 στις 7:11 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ....
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ 32ΗΜΕΡΕΣ.
    ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΑ ΛΕΜΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιάννη, ευχαριστώ ! Με έκανες και γέλασα… Να είσαι καλά φίλε μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 4 Μαΐου, 11:12 ΠΜ – φίλε που υποτίθεται ότι ενδιαφέρεσαι για τη Σκόπελο και όχι για να εκτονωθείς με κακόβουλα σχόλια, γιατί δεν πήρες τηλέφωνο στο δήμο; Η ανθισμένη μοτοσικλέτα του κ. άγνωστου Χ είναι ακόμα εκεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ ανώνυμε 11:11 μ.μ. αδιαφορώ,ούτε δωμάτια έχω,ούτε αυτοκίνητο,ούτε ποδήλατο.Διαβάζω στα σχόλια καθημερινά ότι για όλα είναι υπεύθυνες οι υπηρεσίες και οι άλλοι.Αν ο καθένας μας είχε συνείδηση δεν θα χρειαζόμασταν ούτε αστυνόμευση,ούτε ένα σωρό καθαριστές.Παλιότερα τα χωριά ήταν πεντακάθαρα,έβγαιναν οι νοικοκυρές καθάριζαν τις ρούγες,άσπριζαν τα σκαλοπάτια.
    Οσο για τα αυτοκόλλητα και τα πρόστιμα για μένα είναι άχρηστα.Αυτός που αφήνει την ιδιοκτησία του στο δρόμο δεν βλέπει ότι ενοχλεί, δεν βλέπει ότι είναι ένα άσχημο πράγμα πρέπει να του το πουν οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πληροφορήθηκα σήμερα, ότι ο κ. Άγνωστος Χ δεν έχει ιδέαν για όλα αυτά τα σχόλια που γράφτηκαν για τη μοτοσικλέτα του, διότι απλούστατα είναι «ηλεκτρονικά αναλφάβητος» και καμία πρόσβαση δεν έχει σε ΗΥ και internet… ας τον ενημερώσει λοιπόν κάποιος προφορικά να τελειώνει αυτή η βαρετή ιστορία…
    @ 13/5, 10:38 μμ, απορώ που ενώ αδιαφορείς όπως γράφεις, διαβάζεις τα σχόλια καθημερινά! Πως μας το παίζεις δηλαδή, υπεράνω; Μη ρίχνεις το μπαλάκι στις υπηρεσίες που εκτελούν εντολές, την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να δεις και να ρωτήσεις να μάθεις τι εντολές δίνει στις υπηρεσίες της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ14 Ιουνίου 2010 στις 11:27 π.μ.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.
    ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι όμως είναι ακομα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι...
    όπως λέει και το τραγούδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.