Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο δρόμος που πάει στου Καστάνη

Aγαπητό blog
πριν 2 εβδομάδες δημιούργησα στο facebook μία ομάδα που την ονόμασα «Ο δρόμος Καστάνη»
Όλοι εμείς που αγαπάμε το νησί μας και θέλουμε να το διαφημίζουμε στα πέρατα του κόσμου πρέπει να ενωθούμε και να πιέσουμε την δημοτική αρχή, την νομαρχία και το υπουργείο ώστε να σταλούν χρήματα να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος που πάει στου Καστάνη.
Γιατί αυτός δρόμος δεν μπορεί να φτιαχτεί τόσα χρόνια; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν το ξέρουμε; Σχετικό άρθρο είχα γράψει στα «Σκοπελίτικα Νέα» τον περασμένο Νοέμβριο και είχα στείλει συστημένες επιστολές στον Νομάρχη Μαγνησίας και στον Δήμαρχο Σκοπέλου, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω απάντηση, αν και ο Νομάρχης ζήτησε με επιστολή του στον Δήμαρχο κ. Χρ. Βασιλούδη να μου απαντήσει.
Γι' αυτούς που δεν ξέρουν πού βρίσκεται, είναι ο δρόμος που οδηγεί στην ομώνυμη παραλία, εκεί όπου γυρίστηκε το φιλμ «mamma mia!» τον Σεπτέμβριο του 2008.
Είμαι σίγουρος πως, εκτός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζουν αυτό το blog και οι βουλευτές του νομού Μαγνησίας, τους οποίους ψηφίσαμε τον περασμένο Οκτώβριο και οι οποίοι πρέπει να ενδιαφερθούν και να απαντουν στα τόσα καυτά προβλήματα που έχουμε στις Βόρειες Σποράδες.
Γιάννης Δημ. Τζώρτζης
Γενεύη

10 σχόλια:

  1. Θυμάστε εκείνο το υπέροχο μονοπάτι, που κατηφόριζε κάτω από τη σκιά των πανύψηλων πεύκων και μας έβγαζε στο Καστάνι; Τι αξέχαστη εικόνα μαγική! Όπως κατεβαίναμε, βλέπαμε ανάμεσα από τους κορμούς των δέντρων τη θάλασσα να λαμπυρίζει χρυσή από τον ήλιο του καλοκαιριού. Ξέραμε ότι σε λίγο θα είμαστε κοντά της, να βουτήξουμε στα πεντακάθαρα δροσερά νερά της. Πάντα άξιζε τον κόπο η εκείνη η κατάβαση... Τι κάθομαι και γράφω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ29 Απριλίου 2010 στις 2:59 μ.μ.

    AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ Η ΜΑΓΙΚΗ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΡΑΒΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΡΙΑ ΣΚΟΝΗΣ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΛΙΓΟ Η ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε δίκιο, εκείνο το υπέροχο μονοπάτι δεν σε στράβωνε από τη σκόνη... γιατί δεν είχε σκόνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ περασε και δεν ακουμπησε. Ακομα δεν καταλαβα γιατι γκρεμισαν το μπαρακι της Ντονα και το γραφικο λιμανακι. Τα αυθαιρετα τους τα κρατησαν. αυτα ομως τους πειραξαν. Παντως ας μας πουν που ειναι τα απομειναρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναφέρεστε σε ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στη παραλία "Καστάνη" δεν αναφέρθηκε από κανέναν η κατασκευή λιθόστρωτου παραδοσιακού καλντεριμιού που θα εναρμονιστεί με το δάσος και αναδείξει ακόμη πιο πολύ την ομορφιά της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ29 Απριλίου 2010 στις 6:38 μ.μ.

    ΩΡΑΙΑ Κ.ΚΑΡΒΕΛΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ (ΑΥΡΙΟ ΤΗΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚ.) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1100 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ29 Απριλίου 2010 στις 6:53 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Τζώρτζη,
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι το σχόλιο σας κρύβει κάποιο ίχνος ειρωνίας.
    Είμαι μέσα στα πράγματα, αν και αυτή την φράση δεν την έχω αναφέρει ποτέ,σαν υπάλληλος όχι σαν αιρετός.Δεν αποφασίζω,προτάσεις κάνω όπως και εσείς σαν κάτοικος και δημότης του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ σχόλιο 4:59 μμ - λιθόστρωτο παραδοσιακό καλντερίμι. ΤΕΛΕΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ένας Σκοπελίτης της Αθήνας...2 Μαΐου 2010 στις 7:00 μ.μ.

    Ο δρόμος στο Καστάνι, προς το παρόν, πρέπει να διορθώνεται κάθε αρχή καλοκαιριού για να έχει καλή πρόσβαση η διάσημη παραλία μας. Όμως, το τσιμέντο και η άσφαλτος δεν είναι τα κατάλληλα υλικά για να αναδείξουν ένα πανέμορφο τοπίο. Τις περισσότερες φορές τέτοια υλικά υποβαθμίζουν τον τόπο, τσιμεντοποιώντας τον. Θέλει μεγάλη σκέψη και σύνεση αυτός ο συγκεκριμένος δρόμος… Δεν γνωρίζω το κόστος τής λιθόστρωτης κατασκευής, αλλά μια τέτοια κατασκευή ταιριάζει εκεί (κατά την ταπεινή μου γνώμη) και θα έδενε με το ανεπανάληπτο περιβάλλον… Επίσης δεν είναι μόνο ο δρόμος που θα πρέπει με πολλή προσοχή να μελετηθεί, αλλά και ο χώρος που θα σταθμεύουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.