Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ταρακουνήματα

Διαβάζοντας μία ελληνική εφημερίδα έπεσε το μάτι μου σε κάτι που μου άρεσε και βρήκα την ευκαιρία να γράψω στο blog το δικό μας και στην εφημερίδα  «Βόρειες Σποράδες»
«Η διάσημη ηθοποιός MERYL STREEP δάκρυσε από χαρά και συγκίνηση, μόλις έμαθε ότι η Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Γραμμάτων (American Academy of Arts and Letters) την έκανε μέλος για την προσφορά της στις τέχνες.»
Την μεγάλη αυτή κυρία την γνωρίσαμε πάρα πολλοί Σκοπελίτες τον Σεπτέμβριο του 2008 και εκατομμύρια θεατές είδαν την ταινία «Mamma mia!» που γυρίστηκε στο νησί μας.
Οι αμερικάνοι την τίμησαν και την έκαναν μέλος στην American Academy of Arts and Letters. Βέβαια είναι αμερικάνίδα αλλά δεν παύει να είναι από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της εποχής μας με πολλά βραβεία και όσκαρ.
Εμείς -δηλαδή εσείς που αποφασίζετε- δεν θα μπορούσατε να βάλετε μία αξιόλογη ταμπέλα με ωραία χρώματα και γράμματα στο δρόμο που πάει στου Καστάνη η οποία να λέει ότι αυτή η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου πρωταγωνίστησε στην ταινία «Mamma mia!» και να βγάλετε αυτές τις αφίσες που με την πάροδο του χρόνου ξεθώριασαν και είναι πανάσχημες;
Α! όλα και όλα, δεν σας κατηγορώ γιατί δεν το κάνατε μέχρι τώρα... Πρόταση  κάνω... Ίδωμεν!
Γιάννης Τζώρτζης
Γενεύη

2 σχόλια:

  1. den katalabeno to exis pos ginete kai i dimotiki arxi den apanta se tipote apo tis apories kai erotisis pou tis ipobaloun oi anagnostes tou blog toso adiaforoi einai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati? pote noiastikan gia th Skopelo? .ase pou den katalavainoun ti ginetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.