Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Επιτέλους πρόεδρος στο Λ.Τ. Σκοπέλου

Υπέγραψε, τελικά, η περιφερειάρχης κα Γερακούδη την πρόταση του Δήμου Σκοπέλου για τον κ. Πάνο Μελαχροινάκη.
Η απόφαση από τα γραφεία της περιφέρειας στο Βόλο εστάλη στον Δήμο Σκοπέλου και δεν απομένει να συνεδριάσει η λιμενική επιτροπή για την εκλογή Προέδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί την Παρασκευή 7 Μαΐου.
Στον νέο Πρόεδρο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

26 σχόλια:

  1. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, πως γνωρίζετε τι θα ψηφίσουν τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής; Είναι ήδη κανονισμένο; Μην βιάζεστε να ανακοινώνετε αποτελέσματα, μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις... και να δούμε πρόεδρο Σκιαθίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν διαβάζετε σωστά ό,τι γράφουμε. Καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο γράφουμε, οποιος και αν είναι αυτός που θα εκλεγεί από τη λιμενική επιτροπή.
    Και για να εξηγούμαστε. Αν είναι κάτι κανονισμένο δεν το γνωρίζουμε, γιατί είμαστε έξω απ΄όλα αυτά. Μας βλέπετε στο δρόμο και μας γνωρίζετε...
    Εραστές των νησιών είμαστε και γι΄αυτό μένουμε εδώ. Να είστε σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη για την κακή διατύπωση του σχολίου μου και για το ότι δεν αντελήφθην επακριβώς την ανάρτησή σας. Δεν είχα σκοπό να σας προσβάλλω. Δεν σας γνωρίζω όμως, διότι είμαι κάτοικος Σκιάθου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ29 Απριλίου 2010 στις 3:10 μ.μ.

    SPORADESPRESS ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ι ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ '' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ Η ΑΛΛΟΝΗΣΙΩΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tί νέα από τη Σκιάθο; Στείλτε κανένα mail. Tη Δευτέρα θα είμαστε στο πανέμορφο νησί...
    Ο Νίκος ο Πλωμαρίτης (Καράμπελας) επιμένει για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος Σκιάθου είναι μια αξιόλογη προσωπικότητα, ένας δυναμικός πολιτικός... Εννοείται πως συμφωνώ για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου. Ο κάθε δήμος υπεύθυνος για τα λιμάνια του, υπόλογος στους δημότες για τη διαχείριση των οικονομικών του, ελεύθερος να επιλέξει και να αποφασίσει τα έργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τον επόμενο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου περιμένουμε να είναι αμερόληπτος στη κατανομή των κονδυλίων για έργα στα 3 νησιά και να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον πήχυ απο εκεί που τον άφησε ο προηγούμενος πρόεδρος. Του εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πιέσεις γενικά όλων των φορέων , πιστεύω πως λειτούργησαν θετικά στην επίλυση του καυτού θέματος του Λιμενικού Ταμείου. Θα ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου και θα συμπληρώσω σ΄ αυτά που έγραψε και ο παραπάνω ανώνυμος φίλος , ο νεος πρόεδρος του Λ.Τ να σκύψει με αυταπάρνηση πάνω απο τα προβλήματα των λιμένων των νησιών μας και να δουλέψει με όρεξη , μεράκι και όραμα! Καλή επιτυχία !
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν έχουν έτσι τα πράγματα καλό είναι να συνέλθει αμέσως η επιτροπή για την ανάδειξη του προέδρου. Αρκετός χρόνος χάθηκε. Τη σκυτάλη μας την έδωσαν και πρέπει να τρέξουμε. Οι Δήμαρχοι πρέπει να κινηθούν εδώ και τώρα. Ας μη μας διαφεύγει ότι ο νέος πρόεδρος θα χρειασθεί και χρόνο για ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι, οι γκρίζες σκιές του παρασκηνίου, οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δίμηνη καθυστέρηση έγκρισης της δημοτικής πρότασης, νικήθηκαν. Δεν τους πέρασε... Κάτι φαίνεται οτι αλλάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επι τέλους η κυρία Γερακούδη άντεξε στις υπόγειες πιέσεις των Σκοπελιτών.. Εστω και με καθυστέρηση ενήργησε σωστά. Τη καλούμε νάρθει και στη Σκιάθο να την γνωρίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ σχόλιο του 7:42 - ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
    @ σχόλιο του 7:15 - ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φεξε μου και γλυστρησα με τον θειο. μαλλον βλεπω παλι Προεδρο απο τη Σκιαθο. Και γιατι οχι? Οσους διαλεξε ο δημαρχος Σκοπελου αποδειχτηκαν μεχρι τωρα ανικανοι και ανυπαρκτοι και συνεχιζουν.
    Αληθευει οτι ειναι αδερφος εμμισθου δημοτικου συμβουλου? Αν ναι, σόι παει το βασιλειο. Κατα τ'αλλα η Γερακουδη σας εφταιγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ30 Απριλίου 2010 στις 5:48 μ.μ.

    praktor ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ,,ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ... ΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΩΝ? Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΓΑΘΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒLOG ΔΕΝ ΕΝΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ (ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΑ ΤΑΝΙΟΤΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΤΙΡΑΜΟΛΑ... ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νέε πρόεδρε, do you speak English?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ο προεδροσ του λιμενικου ταμειου πως πληρωνεται σαν μισθωτος ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν γνωρίζουμε αν είναι έμμισθος ή όχι. Θα μάθουμε και θα σας απαντήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούμε πως η θητεία της υπάρχουσας λιμενικής επιτροπής λήγει νόμιμα στο τέλος του 2010. Γνωρίζει κάποιος να μας πληροφορήσει έγκυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπέρα δεν συνηθίζω να απαντάω και να γράφω όμως τώρα με έκπληξη διαβάζω από τον ανώνυμο πμ 11.23 να ρωτά αν ειινε μισθωτός ο πρόεδρος και σε απάντηση του μπλοκ λει δεν γνωρίζουμε εινε δυνατόν να μην το γνωρίζετε ότι η θέση εινε άμισθη και μάλιστα πόλης φορές βάζουν και από την τσέπη για μετακίνησης θα ήθελα λιπών να είσαστε πιο ενήμερη για καπια τετια θέματα και να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.τέλος θέλω να ευχηθώ και εγώ καλή επιτυχία στο πόλη δύσκολο έργο του του νέου πρόεδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H θέση του προέδρου είναι αμισθη. Εθελοντής είναι. Η δε θητεία αυτής της Λιμενικης Επιτροπης λήγει στο τέλος αυτής της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στους Προέδρους των Λιμενικών Επιτροπών καταβάλλεται μηνιαίο επίδομα, το οποίο αυξήθηκε το έτος 2007, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).

    - ΚΥΑ: Υπουργών Οικονομίας & Οικονομικών - Εμπορικής Ναυτιλίας
    - Θέμα: Αύξηση μηνιαίου επιδόματος των Προέδρων των Λιμενικών Επιτροπών
    - Αριθμός ΚΥΑ: 2/27796/0022/07
    - Ημερομηνία: 12 Ιουνίου 2007
    - ΦΕΚ: 265 ΥΟΔΔ/28-6-2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ(ΠΡΟΕΔΡΟΙ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..!

    ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟ ΜΗΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μωραϊτης Ηρακλής11 Μαΐου 2010 στις 12:40 μ.μ.

    Το μηνιαίο επίδομα του Προέδρου καθορίστηκε με την ΚΥΑ που αναφέρει ο προηγούμενος blogger στα 400 € εφόσον κάνει 4 συνεδριάσεις τον μήνα. Αν κάνει λιγότερες το επίδομα απομειώνεται αναλόγως. Δηλαδή το επίδομα καθορίσθηκε στα 100 € ανά συνεδρίση. Προσωπικά δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου δεν απαίτησα και φυσικά δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ αυτού του επιδόματος για τις πολλές συνεδριάσεις που πραγματοποίησα.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Ηρακλής Μωραϊτης. Τέως Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ???? ΕΟΛΛΕΣ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΟΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντα με ένα καλό λόγο στο στόμα σας....
    Ο κύριος Μελαχροινάκης και τις γνώσεις έχει και την θέληση,ας στελεχωθεί το Λιμενικό Ταμείο με προσωπικό γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.