Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Δάση Σκοπέλου - Πρόγραμμα Μαΐου

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!! ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..........!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκατοντάδες δράσεις περιβαλλοντικού εθελοντισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα δίνουν σε όλους ευκαιρία για συμμετοχή. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) θα πρωταγωνιστήσει στην ενίσχυση της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος καλώντας κοντά του όλους να συμμετάσχουν.

    Στην κατεύθυνση αυτή, το πρόγραμμα «Πράσινη Δράση, Καθαρά Δάση» προσφέρει την ευκαιρία στους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά σε δράσεις εθελοντικής υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιο από τους αυριανούς εθελοντές, θα έχουν μια πολύ καλή ανάμνηση για να θυμούνται αργότερα… Αυτήν της 7ης Μαΐου 2010!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ,
    ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…
    και όλα αυτά ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!!!

    παρακαλώ στο πρόγραμμα Μαΐου να συμπληρώσετε:
    7 Μαΐου 2010
    ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΙΠΝΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ και ΔΝΤ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τις όποιες πρωτοβουλίες των εθελοντικών ομάδων ή των σχολείων για "καθαρισμό των δασών", με τη συλλογή ξερών κλαδιών και την απομάκρυνση σκουπιδιών, είναι αδιανόητο ο Δήμος Σκοπέλου σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος να μην έχει προγραμματίσει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.