Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Συνελήφθη ο νεαρός κατηγορούμενος

Στη σύλληψη του 17χρονου, φερόμενου ως δράστη του στυγερού εγκλήματος που διεπράχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σκιάθο, με θύμα μία 58χρονη, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου, προχώρησε η αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί κατάφεραν, νωρίς το απόγευμα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν το νεαρό Αφγανό σε ορεινή περιοχή του νησιού, όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του.
Ο συλληφθείς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τη 58χρονη γυναίκα, στην επιχείρηση της οποίας εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο.
Τα ξημερώματα τα Δευτέρας ο κατηγορούμενος φέρεται να άρπαξε ένα τσεκούρι με το οποίο χτύπησε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, την ώρα που αυτή κοιμόταν. Στη συνέχεια τραυμάτισε σοβαρά τον 63χρονο σύζυγο του θύματος και ελαφρά την 20χρονη κόρη τους, η οποία αναγνώρισε το δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.