Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μεταφέρεται το καλοκαιρινό ΚΑΠΗ Σκοπέλου

Στο χθεσινό συμβούλιο του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Σκοπέλου, ψηφίστηκε ομόφωνα η μεταφορά του καλοκαιρινού ΚΑΠΗ στο χώρο του Δημοτικού καφενείου όπου θα μετατραπεί σε κυλικείο του ΚΑΠΗ Σκοπέλου όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το αναψυκτικό τους τα μέλη του ΚΑΠΗ με μειωμένες τιμές γι΄αυτά, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος επισκέπτης. Τα έσοδα του κυλικείου θα πηγαίνουν στο ταμείο του ΚΑΠΗ. Στον χειμερινό χώρο του ΚΑΠΗ αλλά και στον καλοκαιρινό λειτουργεί πυρασφάλεια, ενώ προγραμματίστηκε και η αγορά κλιματιστικού για να δροσίζονται τα μέλη του το καλοκαίρι. Τη χειμερινή περίοδο θα είναι ανοικτά και τα δύο κτίρια.

6 σχόλια:

  1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ??? !!!

    Έτσι και αλλιώς, η πυρασφάλεια «που λειτουργεί» είναι βασική προϋπόθεση αδειοδότησης χώρων συνάθροισης κοινού, όπως είναι το Κ.Α.Π.Η. και όχι μόνο. Εάν ο Δήμος μας υπερηφανεύεται επειδή «λειτουργεί πυρασφάλεια»… μάλλον θα έπρεπε να ντρέπεται.

    Όλοι οι επαγγελματίες της Σκοπέλου, εάν δεν έχουν Πυρασφάλεια (κατόπιν επίσημου ελέγχου της κατατεθειμένης μελέτης από την Πυροσβεστική), ο Δήμος δεν τους δίνει άδεια λειτουργίας, πράγμα το οποίο είναι σωστό.

    Αλλά στο Δήμο μας και στα κτίρια των Υπηρεσιών του και των Επιχειρήσεών ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ??? Ρωτάμε για να ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ !
    Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω! Υπάρχει όρος «λειτουργεί πυρασφάλεια»; Πάντως αν έτσι λέγεται (δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω από τέτοιες μηχανολογικές ορολογίες) πρέπει να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! στη δημοτική αρχή που έκανε τέτοιο απίστευτο κατόρθωμα, δηλαδή να «λειτουργεί πυρασφάλεια». Αξίζει πραγματικά ο πολύτιμος χρόνος που έχασε η εφημερίδα για να το γράψει και ο δικός μας για να το διαβάσουμε.

    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ?
    Ελπίζω στην τουαλέτα του κτιρίου να «λειτουργεί καζανάκι». Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και τότε η δημοτική αρχή θα πάρει ένα δεύτερο ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα 3 ΜΠΡΑΒΟ! παίρνετε δωρεάν κι ένα ΖΗΤΩ!
    Καταπληκτική και η βαρυσήμαντη εξαγγελία τους: «προγραμματίστηκε και η αγορά κλιματιστικού».
    ΜΠΡΑΒΟ! ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι αδιανόητο, το αυτονόητο να θεωρείται κατόρθωμα και να ανακοινώνεται μάλιστα δημοσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τον απολογισμό του στα μέλη του κ.α.π.η. ο δήμαρχος να μην ξεχάσει να πει τις φράσεις κλισέ: «λειτουργεί πυρασφάλεια» και «λειτουργεί κλιματιστικό». Όταν βέβαια υλοποιηθεί ο προγραμματισμός του περί της αγοράς του αιώνα, δηλαδή του κλιματιστικού. Το ξέρετε φαντάζομαι το γνωστό: «εδώκαμεν, εδώκαμεν…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ότι αφορά τα αυτονόητα (κλιματισμός και πυρασφάλεια) για την ομαλή λειτουργία των κτιρίων που στεγάζονται τα μέλη του ΚΑΠΗ, συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο στις 21.04.2010, 5:33 Μ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.