Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τροχοπέδη στον τουρισμό...

...το ακέφαλο λιμενικό ταμείο!
Ο δήμαρχος Σκιάθου μας έκανε την ακόλουθη δήλωση για την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου και τα προβλήματα που δημιουργεί στην τουριστική ανάπτυξη, εν όψει της θερινής περιόδου:
«Η έλειψη προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου λειτουργεί ως τροχοπέδη στον τουρισμό. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα  τα οποία ζητούν λύση επειγόντως.
Ακόμη δεν έχει ετοιμαστεί το master plan για να διεκδικήσουμε τον εξωραϊσμό του λιμανιού. Υπάρχει μια πλωτή εξέδρα περίπου 100 μέτρων που ακόμα δεν έχει πέσει στο λιμάνι για να δένουν τα κότερα. Δεν έχει αποδοθεί το ποσόν που αντιστοιχεί στον Δήμο Σκιάθου για την καθαριότητα του λιμανιού και τον ηλεκτροφωτισμό και το χρέος αυξάνεται αφού δεν υπάρχει κανείς να το διευθετήσει.
Συνεχίζουμε να διεκδικούμε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.