Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ορίστηκαν, κατά πλειοψηφία, οι εκπρόσωποι της Σκοπέλου στη λιμενική επιτροπή

Ο κ. Χαρ. Στιβαχτής
Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Σκοπέλου με τους αναπληρωτές τους, για να συμμετέχουν στην Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου έγινε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρόταση του Δημάρχου, η οποία ήταν ο Χαράλαμπος Στιβαχτής με αναπληρωτή τον Δημήτρη Παλαιολόγο για τη Σκόπελο και τον Γιώργο Φύβγα με αναπληρωτή τον Νίκο Διαμάντου για το Λουτράκι, φηφίστηκε κατά πλειοψηφία.
Ο κ. Βασιλούδης πρότεινε τον σημερινό πρόεδρο Πάνο Μελαχοινάκη για τη Σκόπελο, τον οποίο χαρακτήρισε επιτυχημένο και τον Νίκο Τριανταφύλλου για το Λουτράκι.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» αφού τοποθετήθηκε, ψήφισε λευκό.

51 σχόλια:

  1. Είναι που δεν έκανε κανείς με κανέναν συμφωνιούλες......η συνέχεια έπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάποιοι άλλοι έκαναν συμφωνίες αλλά δεν τους βγήκε σε καλό. Οποιος βοηθάει για το καλό του τόπου πρέπει να ανταμείβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς admin του blog: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μήπως γνωρίζετε να μας πείτε ποιον πρότεινε αναπληρωτή για τη Σκόπελο ο κος Βασιλούδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο κ. Σκούρας ζήτησε από τον κ. Βασιλούδη να προτείνει και αναπληρωματικό για να είναι ολοκληρωμένη η πρόταση, ο κ. Βασιλούδης και η παράταξή του φάνηκε να μην έχει πρόταση εύκαιρη και είπε ότι δεν έχει αντίρρηση αναπληρωματικός να είναι ο κ. Στιβαχτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν 4 χρόνια περίπου, ο κος Βασιλούδης και η παράταξή του είχαν προτείνει και τότε τον κο. Στιβαχτή αναπληρωτή.
    Τώρα τον προτείνουν πάλι.
    Δεν βλέπω που είναι οι συμφωνιούλιες κύριε σχολιαστή της 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 10:00 Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμενουμε απο την νεα λιμενικη επιτροπη να δωσουν τις γνωσεις τους και την εμπειρια τους πανω στο αντικειμενο με το οποιο αποφασισαν να ασχοληθουν.
    Ο Δημος Σκοπελου αφου ελαβε υπ'οψην του τις σπουδες, τον επαγγελματισμο καθως και την κατατρηση επι Λιμενικων θεματων προτεινε ως εκπροσωπους του Λιμενικου Ταμειου τους ανωτερω.
    Συγχαριτηρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εσύ 6:41 μάθε να μιλάς και να γράφεις. Επί της ουσίας βέβαια έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 22 Φεβρουαρίου 2011 6:41 μ.μ.
    Συγχαρητήρια φίλε με "ήτα"...
    εσύ που ξέρεις να γράφεις...
    γραμματισμένε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως είναι θλιβερή απο μόνη της η διαπίστωση ότι σε ολόκληρη την νήσο της Σκοπέλου βρέθηκαν μόνο αυτά τα άτομα και κρίθηκαν ως ικανά για την εκπροσώπησή τους στο Λιμενικό Ταμείο της Σκοπέλου. Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με την επιλογή τους; Εννοώ με ποια κριτήρια προεκρίθησαν. Αλλά τι ερωτώ; Είναι μάλλον απο εκείνες τις ερωτήσεις που δίνουν απάντηση απο μόνες τους. Προεκλογικά έλεγε/αν; για κάποιους άλλους "Κανείς δεν τρέχει έτσι... όλοι μπαίνουν για να φ...ε και να πάρουν θ....ς". Γι'αυτό καλοί μου φίλοι, ΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΙΝΑ ΟΥ ΚΡΙΘΕΙΣ".
    Συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλώ επί της ουσίας και όχι επί της ορθογραφίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η πλειοψηφία των παραπάνω σχολίων προέρχεται από όλους αυτούς τους ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ, που είτε δεν πρότειναν το δικό τους όνομα στην επιτροπή, είτε δεν πρότειναν τον κολλητό τους.
    ---
    Μέχρι πρόσφατα μάλιστα, υπήρχαν κάποιοι που διατυμπάνιζαν πως θα βγάλει η καρέκλα τους «μούσκλια» στο ΛΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κος. Χαρ. Στιβαχτής με τις γνώσεις που έχει, πάνω στα θέματα του λιμανιού και τις δυσκολίες του, αφού δραστηριοποιείται χρόνια τώρα με επιτυχία και επαγγελματισμό σε μια δουλειά που έχει καθημερινή επαφή με το λιμάνι, είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για τη θέση αυτή.
    Οι σπουδές και τα πτυχία καλά είναι για ένα ωραίο και βαρύγδουπο βιογραφικό. Τα λιμάνια και οι θάλασσες όμως δεν μαθαίνονται στα θρανία. Για να τα μάθεις πρέπει να βραχείς. Και ο Χαράλαμπος έχει αρκετό αλάτι πάνω του.
    Ας του ευχηθούμε καλή δύναμη στη νέα του θέση και ας των βοηθήσουμε όλοι με τις ιδέες μας και τις γνώσεις μας για να πάμε το νησί μας ένα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο ξέρω εγώ από αεροπλάνα τόσο ξέρει και ο Μπάμπης τι εστί Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου φίλε μου.....και για να μην τον αδικούμε στην Καθέλκυση-Ανέλκυση σκαφών είναι πρώτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ποιούς λόγους ο κ. Βασιλούδης είχε προτέινει πριν από μερικά χρόνια τον κ. Στιβαχτή; και τώρα τον προτείνει ξανά ο κ. Μιχελής και συμφωνεί και ο κ.Καραγκιόζος, μήπως τελικά συμφωνούν όλοι για τον κ. Στιβαχτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου Μπάμπη.
    Και προσοχή στους ζηλόφθονους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν ξαναέγινε το λάθος να προταθεί για μέλος του Λιμενικού Ταμείου κάποιος άνθρωπος κατώτερος των περιστάσεων, καταλήξαμε με Πρόεδρο από τη Σκιάθο. Ευτυχώς που εκείνος ο Πρόεδρος ήταν και μορφωμένος και γνώστης των πραγμάτων και όλα εξελίχθηκαν μάλλον καλά.
    Τώρα, γυρνάμε πάλι χρόνια πίσω και προτείνουμε ένα πολύ καλό παιδί, συμφωνώ, που όμως δεν έχει ούτε τις τεχνικές γνώσεις ούτε τα υπόλοιπα προσόντα να διοικήσει μια τόσο σπουδαία υπηρεσία, απλά και μόνο επειδή ψήφισε τα κατάλληλα πρόσωπα την κατάλληλη στιγμή.
    Λίγη σοβαρότητα επιτέλους.
    Ο Μπάμπης έχει πολύ αλάτι πάνω του. Ωραία, αλλά δεν νομίζω να ψάχνουν για λιμενεργάτη που ξέρει τα λιμάνια και τις θάλασσες και τις βάρκες. Αν κατάλαβα καλά, ψάχνουν για έναν ακτάλληλο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. με ποια κριτηρια ο Δημαρχος επελεξε αραγε τον εκπροσωπο του λιμενικου ταμειου?το ιδιο προσωπο ο κ Βασιλουδης το ειχε απορριψει...αν δεν κανω λαθος.Μηπως ο Δημαρχος εχει αλλους...ιδιοτελεις λογους...γιατι η θεση αυτη απο οτι αποδειχθηκε
    δε χρειαζεται ως προσον να εισαι θαλασσινος αλλα θελει ευρυτερες , επιπεδου γνωσεις,και πολτικη εμπειρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνετε προκαταβολικά αυτόν που δεν δοκιμάστηκε ακόμα.
    Kατά την γνώμη σας χρειάζονται πολλά πτυχία, ώστε η πρώτη ενέργεια που θα κάνει ένας πρόεδρος μόλις αναλάβει,είναι να κάνει προμήθεια κάδων απορριμάτων και να τους τοποθετήσει στα βουνά και η δεύτερη να δώσει με απευθείας ανάθεση έργο καθαριότητας σε ανθρώπους με τους οποίους έχει επαγγελματικές σχέσεις χρόνια και οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο;
    αυτά δεν τα βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν διαφωνώ με κανέναν σας, ο Δήμαρχος φυσικά και υποστηρίζει αυτούς που τον στήριξαν και καλά κάνει...ασχέτως αν κατηγορούσατε τον πρώην γιαυτό τον λόγο. Απλά οι ίδιοι δεν παραδεχόντουσαν ότι βοηθήθηκαν ή στηρίχτηκαν απο την παράταξη που υποστήριζε ο κ. Στιβαχτής, γιαυτό και το σχόλιο για τις συμφωνιούλες. Ας ελπίσουμε να λειτουργήσουν όλα ομαλά, με γνώμονα το καλό του νησιού και όχι της τσέπης κανενός. Στις μεγάλες προσπάθειες, στον αγώνα υπερ των πολιτών της Σκοπέλου, στην αύξηση των θέσεων εργασίας, στην αύξηση των τουριστών, είμαι σύμμαχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο μόνος που έχει σχέση με τα λίμανια είναι ο κος Νικος Διαμάντου.
    Όλοι οι άλλοι δεν έχουν καμία επαγγελματική καταρτηση πάνω στο θέμα αυτό.
    Ξυπνήστε δεν πάμε έτσι μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπαμπη προχωρα μπροστα και μην ακους τους προκατειλημμενους. Δειξε την αξια σου στην πραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριοι μας δώσατε να καταλάβουμε ότι δεν θέλετε το συμφέρον των Σποράδων , απλά θέλετε να εξυπηρετήσετε προσωπικά και μόνο οφέλη .Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι οι Σποράδες δεν θέλουν άτομα να μπορούν πολύ καλά να τραβάνε τις βάρκες και τα ταχύπλοα .Τα νησιά μας έχουν ανάγκη από άτομα που έχουν γνώσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στα λιμάνια μας και στις συγκοινωνίες μας .Ιδιαίτερα στο λιμάνι της Σκοπέλου που με λίγα μποφόρ δεν ξέρουμε από πού θα φύγουμε και πού θα επιστρέψουμε ( Αγνώντας η Σκόπελος ). Λυπάμαι πάρα πολύ που τόσα μικρά προσωπικά συμφέροντα υποβαθμίζουν τα λιμάνια των Σποράδων και την οικονομία των νησιών μας.Χωρίς σωστή λειτουργία λιμανιών οι συγκοινωνίες όλο θα δυσκολεύουν και θα απομακρύνονται. Γι αυτό ξυπνήστε μην πάτε να κερδίσετε το καρφί και χάσετε το πέταλο. Η Σκόπελος δεν συγχωρεί....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kυριε Δημαρχε εσενα οι σκοπελιτες σε ψηφισαν με το βιογραφικοσου και μονο γιατι δεν σε γνωριζαν, Για τη θεση του εκπροσωπου στο Λ.Τ ποσα βιογραφικα διαβασες ,εκρινες,αξιολογησες,καιπροτεινες .Γνωριζεις οτι με την κινηση σου απαξιωνεις το ΛΤ δεν διεκδικεις εργα και παραχωρεις την προεδρια.ετσι λειτουργουσες και στη τραπεζα και ετσι στο μελλον θα λειτουργησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητοί αναγνώστες.
    Πολλά σχόλια κόβονται από την λογοκρισία.
    Στο τέλος κάθε σχολίου που κάνετε σας γράφει ότι θα περάσει από έγκριση.
    Κ. Πούλιο για δές λίγο το blog της ζούγκλας του Μάκη Τριανταφυλόπουλου και θα καταλάβεις την δημοκρατία στο να εκφράζεσαι και να γράφεις τις απόψεις σου. Ασφαλώς σχόλια που υποτιμούν τον άνθρωπο και την αξιοπρέπεια του είμαι κατά, αλλά εσείς δέν μένετε μόνο σ'αυτό.
    Είστε καθαρά φιλοδημαρχικό blog.
    Σας προκαλώ να μου αλάξετε την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου Μπάμπη.
    Είσαι ικανός και θα τα καταφέρεις.

    …και που είσαι, προσοχή στους ζηλόφθονους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ 6:38
    Όσο ακούν τα αναμμένα κάρβουνα, άλλο τόσο και οι καρβουνιάρηδες... Δεν θα επιχειρήσω να σας αλλάξω την άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς τους μνηστήρες της Πηνελόπης

    Τα 20 χρόνια της απουσίας του Οδυσσέα, η Πηνελόπη, μόνη, όμορφη και βασίλισσα καθώς ήταν προσέλκυσε πολλούς ευγενείς μνηστήρες που επιθυμούσαν να την παντρευτούν και να ανακηρυχθούν άρχοντες της Ιθάκης. Στην αρχή, η Πηνελόπη τους αγνοούσε, όταν όμως οι μνηστήρες άρχισαν να την πιέζουν, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι θα διαλέξει έναν από αυτούς, όταν θα τελειώσει το σάβανο που έπλεκε για τον πεθερό της Λαέρτη. Η Πηνελόπη, που δεν επιθυμούσε βέβαια να ξαναπαντρευτεί, έπλεκε το σάβανο την ημέρα και το ξήλωνε την νύχτα. Αυτό συνεχίστηκε για πολλά χρόνια, κατά τα οποία οι μνηστήρες έτρωγαν και λεηλατούσαν την περιουσία του Οδυσσέα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολλες Κασσανδρες-καταστροφολογους και οψιμους ενδιαφερομενους απεκτησε το Λιμενκο Ταμειο. Εγω ζητω απο τον κ. Στιβαχτη να μη ξαναζησει η Σκοπελος τον περσινο διασυρμο στα καναλια μεσα στο κατακαλοκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ 6:38
    Μήπως είσαι απ' τους χαμένοι... ή απ' τους πονεμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 23 Φεβρουαρίου 7:38 με όλο αυτό το πανέμορφο σχόλιο για την Πηνελόπη τι θες να πεις, καλοπροαίρετα το λέω γιατί εγώ δεν κατάλαβα, σε παρακαλώ πες περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο κ. Μωραίτης αν και δεν ήξερε από λιμάνια κατά την θητεία του διέπρεψε, τυχαίο δεν νομίζω; το γιατί παραιτήθηκε είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παντα μου αρεσε η προιστορια για συνεχισε το παραμυθι σου να μαθουμε ιστορικα πραγματα που δεν ξερουμε αιντε ελα μην μας κρατας σε ανυπομονησια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ με τον 10:58 είτε ξέρει κάποιος από λιμάνια είτε όχι μικρή σημασία έχει.
    Για την παραίτηση του Κ. Μωραίτη μάλλον θα πρέπει να ρωτήσετε έναν υφυπηργό της Ν.Δ, έναν υψηλόβαθμο υπάλληλο σε μια δημόσια υπηρεσία, και μερικούς εργολάβους ας ελπίσουμε να μην έχουμε παραιτήσεις για τέτοιους λόγους στο μέλλον.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιαννης Δημ Τζωρτζης25 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:50 π.μ.

    Πρεπει ο κ. Μωραΐτης που γνωρίζει πολύ καλά τα του Λιμενικού Ταμείου να βοηθήσει τον κ. Στιβαχτη Μπάμπη. Επειδή ο κ.Μωραΐτης αγαπά παρα πολύ τον τόπο καταγωγής του είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή επιτυχία Μπάμπη και πρόσεχε τους εργολάβους «φίλους» που θυμήθηκαν να έρθουν στο μαγαζί σου μόλις μετά την εκλογή σου με τα υπέρ-αγροτικά τους αυτοκίνητα .......
    Τυχαίο ; Δεν νομίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν πρόκειται ο κ. Στιβαχτής να κινηθεί με εμπάθεια τότε κακό του κεφαλιού του. Εξάλλου για όλα υπάρχει μια νόμιμη διαδικασία. Τι υπαινίσεσθε ότι δεν έχει σκοπό να την εφαρμόσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. (25 Φεβρουαρίου 2011 7:25 μ.μ.) Η εμπάθεια είναι ολοφάνερη, αλλά προέρχεται από τη δική σου τη μεριά αγαπητή μου ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 24 Φεβ. 2,19.
    Για ποιά εκλογή μιλάς?
    Εκλέχτηκε πρόεδρος ο κ. Στιβαχτής?
    Προτάθηκε δέν ψηφίστηκε. Μάθετε πρώτα τις διαδικασίες για την εκάστοτε εκλογή προέδρου του Λ.Τ. Στο παρελθόν κάποιοι νόμιζαν το ίδιο και στο τέλος ο πρόεδρος του ΛΤ ήταν ο κ. Πρεβεζάνος από τη Σκιάθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε σχέση με όλους τους άλλους προηγούμενους προέδρους πιστέυω οτι ο Μπάμπης είναι ο ποιό κατάληλος γιατί έχει σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς και κάθε καλοκαίρι έχει επαφή με κόσμο που φιλοξενείται στο λιμάνι μας! Απτην άλλη βέβαια θέλω να ελπίζω οτι δεν θέλησε να προταθεί απο προσωπικο του συμφέρον γιατί δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει αλλα στον πίνακα που γράφει χρήσιμα τηλέφωνα και στο φυλάκιο του λιμεναρχείου στο λιμάνι αλλα και στο σπιτάκι του λιμενικού ταμείου το μόνο τηλέφωνο που έχει για σέρβις μηχανών είναι του Μπάμπη,ενώ εμένα μου έχουν κάνει δουλειά στη μηχανή της βάρκας μου και ο Θανάσης ο Αμυγδαλάκης και ο Αγάλος απτην Γλώσσα με τα μισά λεφτά που μου ζήταγε ο Μπάμπης και ίσως και καλήτερη δουλειά.Εάν λοιπόν ψηφιστεί περιμένω να το αλλάξει και να προστεθούν και οι άλλοι, όχι τίποτε άλλο αλλα να μην είναι και μονοπόλιο!
    Στάυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σταύρο,

    1. Ο κάθε επαγγελματίας φροντίζει να προωθήσει το επάγγελμά του, και αν στον κατάλογο των τηλεφώνων που αναφέρεις δεν υπάρχουν τα τηλέφωνα όλων των επαγγελματιών, περισσότερο είναι δική τους ευθύνη παρά κάποιου άλλου. Εκτός αν υπαινίσσεσαι πως εσκεμμένα δεν τα έβαλε ο προηγούμενος πρόεδρος του ΛΤΣ.

    2. Έχω μείνει στην Αγγλία 2 χρόνια για να σπουδάσω, αλλά δεν τα κατάφερα και γύρισα Ελλάδα. Τα αγγλικά όμως τα έμαθα καλά. Σε φροντιστήριο που πήγα για να ζητήσω δουλειά ως καθηγητής μου ζήτησαν πιστοποίηση, που όμως δεν έχω, έτσι τώρα διαβάζω για να πάρω το χαρτί και να μπορώ να δουλέψω.

    3. Το παραπάνω παράδειγμα στο έφερα, γιατί να σου εξηγήσω με απλά λόγια, πως πολλά επαγγέλματα θέλουν πιστοποίηση για να τα εξασκήσει κάποιος, άσχετα αν ισχυρίζεται ότι τα κατέχει. Αφού έχεις σκάφος, γνωρίζεις πως οι εταιρείες μηχανών για σκάφη, δίνουν την έγκρισή τους μόνο σε πιστοποιημένους μηχανικούς.

    Φιλικά,
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν αντιλέγω σε αυτό που λές φίλε Γ. εγώ το Είπα απτην αρχή οτι θεωρώ πολύ καλή επιλογή τον Μπάμπη για την θέση του προέδρου γιατί είναι το είδος της δουλειά του!¨οσο για τα τηλέφωνα (για να μην παρεξηγηθώ) είναι πιο πρίν απτον Κο Μελαχροινάκη αλλα και τον Κο Μωραίτη.Για ποιό λόγο δεν έβαλαν τους άλλους δεν ξέρω αλλα με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω αλλα επειδή ίσως εγώ δεν το διατύπωσα σωστά ενοούσα οτι πολλοί είναι αυτοί που θα το σχολιάσουν αρνητικά προς τον Μπάμπη εάν παραμείνει έτσι και καλό είναι να το αλλάξει! όσο για την πιστοποίηση που λές ποιός σου είπε εσένα οτι οι άλλοι δύο που ανέφερα δεν έχουν? Ο Θανάσης έχει την Yammaha και ο Αγάλος την Tohatsu και τα συνεργεία τους είναι τα μόνα που έχουν άδεια αορίστου χρόνου απο το υπουργείο και είναι νομιμότατοι!

    Σταύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευχαριστώ Σταύρο για την απάντηση.
    Θεωρώ πως ο νυν πρόεδρος του ΛΤΣ προλαβαίνει να προσθέσει τα τηλέφωνα των δύο επαγγελματιών, πριν αποχωρήσει από την θέση του. Κακώς μάλιστα που δεν το έκανε τόσα χρόνια.
    Φιλικά,
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλε Γ. ο νυν πρόεδρος του Λ.Τ.Σ δέν ήταν για χρόνια όπως αναφέρεις αλλά για 6 μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. (Διόρθωση)
    Ευχαριστώ Σταύρο για την απάντηση.
    Θεωρώ πως ο νυν πρόεδρος του ΛΤΣ προλαβαίνει να προσθέσει τα τηλέφωνα των 2 επαγγελματιών, πριν αποχωρήσει από τη θέση του.
    Κακώς μάλιστα που δεν το έκανε εδώ και 6 μήνες.
    Φιλικά,
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο σπιτάκι που έχει το Λιμενικό Ταμείο στο προσήνεμο λιμενοβραχίονα, τα καλοκαίρια του 2009 και 2010 υπήρχε ανηρτημένος πίνακας με ΟΛΑ τα συνεργεία τα σχετικά με τα σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ας μη βιαζόμαστε λοιπόν. Πάντως ομολογώ ότι θα ήθελα τον κ. Μελαχροινάκη, που ζυμώθηκε ένα χρόνο με τα θέματα του ταμείου, να συνεχίσει το έργο του που αποτελεσματικά και έντιμα επιτελεί. Αν είναι ο κ.Στιβαχτής ο επόμενος πρόεδρος, οφείλουν να τον στηρίξουν όλοι όσοι νοιάζονται ανιδιοτελώς για τα νησιά μας. Στο κάτω κάτω αυτόν επέλεξε ο Δήμαρχος και έχει την ευθύνη της επιλογής του. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν επέλεξε σωστά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ 4 Μαρτίου 2011 8:19 μ.μ.
    Άρα ο Σταύρος παραπάνω δεν μας τα είπε όλα... μισές πληροφορίες μας έδωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μπαμπη προχωρα και μην δινεις σημασια σε κανεναν,εισαι αξιος και ικανος γιάυτη τη θεση.οι κακολογιες και οι ζηλιες δε σταματουν ποτε.ειμαστε μαζι σου...........

      Διαγραφή
    2. ΤΑΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΗΘΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. 'ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ'... θα σου κάνουμε και ένα άγαλμα δίπλα στον άγνωστο ναύτη.'Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ'...την κληρονόμησες από τον πατέρα σου.Έλεος πιά!!!11"54 ΑΜ λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.