Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σκιάθος / Φεστιβάλ Γεύσεων Βορείων Σποράδων

Το πρώτο Φεστιβάλ Γεύσεων θα αρχίσει την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 9.30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι.
Στόχος του πρώτου αυτού φεστιβάλ γεύσεων, που γίνεται στις Βόρειες Σποράδες, είναι η ανάδειξη της τοπικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν δωρεάν, εδέσματα της Σκιαθίτικης Κουζίνας, που θα ετοιμάσουν και θα σερβίρουν γνωστοί μάγειροι από τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, με τη συνεργασία μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας!

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με τη συμμετοχή α) της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστιατόρων-Ταβερνών και Συναφών Επαγγελμάτων Σκιάθου β) της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, γ) του Συλλόγου Γυναικών Σκιάθου και με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Νήσου Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.