Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μας αγνοεί ο Δήμος Σκοπέλου

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου
Νέου Κλήματος κ. Γ. Φύβγας για
την συνεργασία του με τον Δήμο Σκοπέλου:
«Σαν τοπικό συμβούλιο Νέου Κλήματος συνεδριάσαμε πολλές φορές, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του χωριού μας και κάναμε αρκετές προτάσεις προς τον Δήμο Σκοπέλου. Παρ΄ όλα αυτά ο Δήμος καθυστερεί την υλοποίηση τους και πολλές φορές μας αγνοεί. Παίρνει αποφάσεις που δεν γνωρίζουμε όπως π.χ. για το εργοστάσιο της πίσας, το οποίο αγνοούσαμε. Θα ήθελα ο Δήμος να είναι πιο συνεπής στο τοπικό συμβούλιο και στον πρόεδρο. Το να παραβλέπει και να μην υπολογίζει το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο δεν είναι σωστό. Αυτό δεν το διαπίστωσα τώρα, αλλά από την πρώτη χρονιά. Το επεσήμανα στο Δήμαρχο ο οποίος το παραδέχθηκε και το θεώρησε παράλειψη. Εγώ θέλω να πω ότι παράλειψη που συνεχίζεται θεωρείται εσκεμμένη...»

11 σχόλια:

  1. Μπορεί να σας αγνόησε ο κ. Δήμαρχος -εσκεμμένα από την πρώτη χρονιά- εμείς όμως οι συγχωριανοί σας ξέρουμε και τις προσπάθειες που καταβάλατε όλα αυτά τα χρόνια και το έργο που προσφέρατε στο χωριό μας. Δίπλα σας ήμασταν και τα βλέπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για τους Σκοπελίτες που ζουν εκτός νησιού και αναζητούν μακρόθεν την ταμπακιέρα, θα έπρεπε να ήταν στη λαϊκή συνέλευση που έγινε την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010, για να καταλάβουν τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως γίνεται να είναι η καλύτερη τετραετία, όταν ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ, ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΤΕ & ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο? Τι σας έκαναν οι εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι και τους φερθήκατε με αυτόν τον τρόπο?? Γιατί τέτοια ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ κύριε δήμαρχε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Τον αχάριστο άνθρωπο, όταν τον καθίσεις στον ώμο σου, θα προσπαθήσει να ανέβει στο κεφάλι σου.
    Σαίξπηρ

    * Η αχαριστία αποξηραίνει την πηγή κάθε αγαθότητας.
    Ρισελιέ

    * Η αχαριστία είναι παραλογισμός. Είναι διαστροφή. Είναι χειρότερη και από τη λέρα.
    Ανώνυμος

    * Οι κακοήθεις είναι πάντοτε αγνώμονες.
    Θερβάντες

    * Ο αχάριστος άνθρωπος μοιάζει με σπασμένο πιθάρι, στο οποίο ό,τι καλό κι αν ρίξεις θα πέσει στο κενό.
    Κλεόβουλος

    * Επακόλουθο της αχαριστίας είναι η αναισχυντία.
    Ξενοφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα τσιτάτα.
    Ποιός όμως είναι ο αχάριστος σε αυτή την περίπτωση;
    Π.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος βρει ποιος είναο ο αχάριστος, κερδίζει ένα μάλλινο ποδηλατάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκινώντας με όνειρα να πας μπροστά έναν τόπο , στην πορεία διακρίνεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα υπολόγιζες , δεν είναι έτσι όπως τα φανταζόσουν! Μακάρι να μπορούσε να μας απαντήσει ο Πρόεδρος του Τοπικού Έλιους , τι προέκυψε , τι άλλαξε , τι διαφοροποιήθηκε μέσα σ΄ αυτά τα χρόνια και κατά τα λεγόμενά του , άλλαξε και η στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντί τους? Γιατί στη Γλώσσα τα πράγματα δεν έχουν την ίδια μοίρα ? Γιατί εκεί η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών παραγόντων , μεταξύ των Αντιδημάρχων , μεταξύ τους , είναι διαφορετική? Μήπως εκεί είναι κι αυτοί απαιτητικοί μεν , αλλά χειρίζονται τα πράγματα κάπως διαφορετικά? Πέραν απο προσωπικά συμφέροντα και σκοπούς? Πέραν απο προσωπικές εμπάθειες και ΄΄χτυπήματα κάτω απ΄ τη μέση΄΄? Αυτοί γιατί δεν είναι των ΄΄άκρων΄΄? Γιατί προσπαθούν και έτσι όπως έχει αποδειχτεί , δεν δημιουργούν εντάσεις? Κάτι πρέπει να φταίει...Κι όπως λέει κι η παροιμία μας ΄΄μονός καβγάς δεν γίνεται΄΄. Δεν προσπαθώ να καλύψω κάτι το οποίο γνωρίζω , ούτε να επιρρίψω όλες τις ευθύνες στο Πρόεδρο και το Τοπικό του Έλιους . Όμως θα έπρεπε οι ΄΄πιο πάνω απ΄ αυτούς΄΄ , να τους προσέξουν περισσότερο. Κι αν δεν έγινε τώρα , να μην λυσμονήσει να το κάνει ο όποιος επόμενος!
    Ένας φίλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονός καβγάς δεν γίνεται, αλλά πάντα κάποιος κάνει την αρχή. Μήπως ψεύδεται το τοπικό συμβούλιο; Ή μήπως έπρεπε να βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και να λουφάξει σαν το δαρμένο σκυλί; Ένας δήμαρχος που απαξιώνει εσκεμμένα και κατά συρροή τους συμβούλους τους, είτε σε τοπικό είτε δημοτικό επίπεδο, είναι άξιος της όποιας κατακραυγής. Και ο δικός μας άξιος της πτώσης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ σχολιαστή στις 11:53 π.μ., εδώ έχει βουίξει όλο το νησί για τη λαϊκή συνέλευση στο Νέο Κλήμα. Αυτοί ακόμα με τον φερετζέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον κ. Γιώργο Φύβγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά από τα μέρη σας δεν είναι κάποιος Γ.Πατσης αντιδήμαρχος, εν αγνοία του παίρνονται οι αποφάσεις π.χ. για το εργοστάσιο της πίσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.