Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Mε πρόβλημα ο βιολογικός Σκοπέλου

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον βιολογικό της Σκοπέλου έχει χαλάσει, εδώ και 40 ημέρες, ο αναδευτήρας και έτσι δεν γίνεται οξυγόνωση των λυμάτων, άρα δεν γίνεται σωστή επεξεργασία.
Ακόμα μας πληροφορούν ότι ο υπεύθυνος εργολάβος του έργου ένω έπρεπε να παρακολουθεί τη σωστή λειτουργία του βιολογικού για 6 μήνες, αυτό δεν συμβαίνει για άγνωστο λόγο.
Παρακαλούμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ. Βασιλούδη, τον αντιπρόεδρο κ. Μελαχροινάκη και τον διευθυντή κ. Κεσμετζή να ενημερώσουν τους αναγνώστες του blog.
Y.Γ.: Τους παρακαλούμε επίσης να μην σταθούν σε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά στην ουσία της είδησης.

14 σχόλια:

  1. Κ.Δημαρχε εμας τους σκοπελιτες που ζουμε απο τον τουρισμο δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα σας. Ελεος πια αφου δεν μπορειτε, γιατι δεν φευγετε εσεις και οι αδρα αμοιβομενοι συμβουλοι σας [ΔΕΥΑΣ] κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ δεν γνωρίζουν από υπολογιστές. Πως τους καλείται να μας ενημερώσουν; ...με σήματα καπνού, όπως κάνουν οι Ινδιάνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητοί φίλοι,
    σας παρακαλώ να μείνετε στην ουσία της είδησης, η οποία είναι πολύ σοβαρή...
    Μην σταθούμε στο «ποντίκι» και στο «e-mail» αλλά στο αν γίνεται σωστή επεξεργασία στον βιολογικό, αν ο εργολάβος παρακολουθεί το έργο και αν το καλοκαίρι ο βιολογικός θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, η είδηση είναι πολύ σοβαρή.
    Εμείς όμως οι δημότες δεν γνωρίζαμε τίποτα, από αυτό το blog τη μάθαμε. Τι μπορούμε να κάνουμε; Να πάμε να ρίξουμε γράσο στον αναδευτήρα που κόλλησε; Μπορούμε εμείς να επιλύσουμε ένα τεχνικό πρόβλημα; Έχουμε τέτοιες γνώσεις;
    Επίσης, ούτε το όνομα του εργολάβου δεν γνωρίζουμε. Ακόμα και αν ρωτήσουμε, πιστεύετε ότι θα μας το πουν; Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να επιβάλλουμε κυρώσεις στον εξαφανισμένο εργολάβο.
    Το σοβαρό βέβαια είναι ότι η θάλασσα εξακολουθεί και μολύνεται με τα ακατέργαστα απόβλητα / λύματα της Σκοπέλου εδώ και 40 ή περισσότερες μέρες. Και είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν χάλασε ή όχι ο βιολογικός καθαρισμός , αν χάλασε θα γίνει, το ότι έπεφταν τα λήμματα ακατέργαστα 20 μέτρα από την χαδούλα για 20 χρόνια δεν ενόχλησε κανέναν ?
    Το γκρέμισμα πίσω από την Παναγίτσα του πύργου που για 8 χρόνια χάσκει και το έχουν φωτογραφίσει όλοι οι επισκέπτες της Σκοπέλου δεν ενοχλεί κανένα ? Για να έχουμε τουρισμό πρέπει να έχουμε και τουριστική συνείδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ή ΟΥΣΙΑΣ;
    Όλους ενοχλούσαν τα ακατέργαστα λύματα, όταν ΔΕΝ υπήρχε ο βιολογικός. Τώρα όμως που υπάρχει, πρέπει και να λειτουργεί σωστά. Έχουν περάσει πάνω από 45 ημέρες και ακόμα είναι χαλασμένος. Τα έργα δεν γίνονται για τη βιτρίνα αλλά για την ουσία. Άσε που όλο το νησί πληρώνει στο λογαριασμό του νερού για τη λειτουργία του και αυτός δεν λειτουργεί. Εξάλλου αυτή η ανάρτηση στον βιολογικό αναφέρεται.

    - Αν σας ενδιαφέρει το πρόβλημα στην Παναγίτσα, να στείλετε email στην εφημερίδα να κάνει άλλη ανάρτηση, αφιερωμένη ειδικά σε αυτό το θέμα.

    - Όσο για την τουριστική συνείδηση και αυτό μπορεί να αποτελέσει άλλο θέμα ανάρτησης.

    Τελικά, πολλά προβλήματα έχει αυτός ο Δήμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε λίγο καιρό θα προστεθεί και το πρόβλημα του νέου βιολογικού που είναι υπό κατασκευή στο Νέο Κλήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ... Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ... (ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ , 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008). ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΤΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ; ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ...
    "ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα λόγια είναι πράγματι όλα πολύ εύκολα, στις πράξεις όμως φαίνονται οι ικανοί. Ο Τιτάνας πάντως δεν είχε μαγικό ραβδί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρατηρήσατε κάτι;
    Υπάρχει κάποια ανώνυμη πληθωρική κυρία που γράφει όλο το κείμενο των σχολίων της με κεφαλαία γράμματα. Τα σχόλια, αν έχει αξία το περιεχόμενό τους θα τα διαβάσουμε, δεν χρειάζεται να είναι με κεφαλαία για να τα προσέξουμε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα λύματα του χαλασμένου βιολογικού, δυστυχώς, συνεχίζουν να πέφτουν ακατέργαστα από τον αγωγό τους, εδώ και 50 ή περισσότερες μέρες ανοιχτά από το λιμάνι, προς τη δεξιά πλευρά.

    Σας ενημερώνω ότι από χθες, 15 Απριλίου 2010, μπήκαν μέσα στο λιμάνι της Σκοπέλου και όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι». Βρίσκονται απλωμένα, σαν λιπαρή κρέμα δίπλα από τη γλίστρα, μέσα στη νηοδόχο που προορίζεται για το «μελλοντικό» τράβελ λιφτ.

    Παρακαλώ την εφημερίδα -όποτε έχει χρόνο- να βγάλει μια φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να πάτε σήμερα. Αυτά εκεί είναι, σας περιμένουν. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την απομάκρυνσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ. δήμαρχε, που συμβαίνει να είστε και πρόεδρος της δ.ε.υ.α. Σκοπέλου, γιατί δεν φροντίσατε για τον αναδευτήρα του βιολογικού εδώ και 60 μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά φτιάχτηκε ο αναδευτήρας στον Βιολογικό; Τόση φασαρία έγινε και θαρώ οτι ξεχάστηκε το πρόβλημα. θα μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος ; Να μας απαντήσει βέβαια και αν το έργο είναι τελειωμένο 100% , αν λειτουργεί σωστά και ποιοί ειδικοί παρακολουθούν τη λειτουργία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΘΕΣ''ΟΛΗ ΜΕΡΑ '' ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΤΟΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΚΙΚΑΣ Η ΒΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΞΕΧΙΛΙΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥ ΜΕ ΤΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΕΥΓΕ!!!!!!!!!ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.