Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 7 μ.μ.

Δημοτικό Συμβούλιο έχει προγραμματισθεί για σήμερα στις 7 μ.μ. στη Σκόπελο με κυριότερα θέματα την έγκριση μελέτης για το έργο «Αποκατάσταση του δρόμου προς Άγιο Κωνσταντίνο» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και έγκριση μελέτης του έργου «καθαρισμός ακτών»
Εξ άλλου, εκτός ημερησίας, η ανεξάρτητη σύμβουλος κα Δ. Ρέκκα, θα φέρει πρόταση για την προετοιμασία φακέλου από τον Δήμο, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή αίτησης για λειτουργία υδατοδρομίου στη Σκόπελο. Διαβάστε το σχόλιό της εδώ: http://efimerida-sporades.blogspot.com/2010/04/blog-post_04.html#comments

• Αύριο Τετάρτη 7 Απριλίου στο Τ.Δ. Κλίματος πραγματοποιείται λαϊκή συνέλευση στις 7 μ.μ.

14 σχόλια:

  1. Η αποκατάσταση του δρόμου προς Άγιο Κωνσταντίνο είναι ακόμα στη μελέτη; Καλό καλοκαίρι δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AS ELPISOUME NA PRAGMATOPOIH8EI AYTO TO ERGO ....TO KALOKAIRI PLHSIAZEI...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AS ELPISOYME NA GINEI AYTO TO ERGO.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟ ΑΦΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μπορούσε ο σχολιαστής στις 11:32 να μας πει ποιον ή ποιους θεωρεί εκπροσώπους της δημοτικής αρχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω τον ΠΩΠΟΤΑ που έγραψε κάποιος φίλος σε σχόλιό του σε μια άλλη ανάρτηση, που έγινε τον Μάρτιο και είχε τίτλο: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΕΤΙΑ.
    http://efimerida-sporades.blogspot.com/2010/03/blog-post_6207.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, ο ΠΩΠΟΤΑΣ που:
    - έχει κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, ή
    - έκρυψε το κεφάλι του στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς τον /την 11:32 Π.Μ.

    Ανώνυμος εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής Σκοπέλου, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο ΑΝΗΣΥΧΟΣ, έδωσε, την 11ην Απριλίου 2010, μια συνολική απάντηση (συνολική προφανώς δια λόγους οικονομίας του χώρου) δια όσα θέματα αναρτώνται εις το παρόν blog και είναι αρμοδιότητας του δήμου Σκοπέλου.

    Τοιουτοτρόπως, οι μεν πονηροί συνειρμοί απετράπησαν, οι δε αναγνώστες ενημερώθηκαν πλήρως. Όλη η απάντηση εις την ανάρτηση Οι αναγνώστες blogάρουν (ΙΙ).

    Εμείς, οι ταπεινοί αναγνώστες του παρόντος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΑΝΗΣΥΧΟ δια τις ανησυχίες του εις τα του δήμου μας θέματα, καθώς επίσης δια το «ηλεκτρονικό» μάθημα περί κριτικής που μας έδωσε. Του συνιστούμε επίσης να μην ανησυχεί τόσο πολύ, έχουν οι φύλακες τη γνώση.

    Καληνύχτα σας και σας ευχόμαστε ύπνο ελαφρύ και ήσυχο. Ες αύριον τα σπουδαία, όπως έλεγε και ο παππούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΄΄ΦΑΡΟ΄΄? ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ? ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΙΤΗΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ..ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ''ΧΑΝΕΤΑΙ''ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΄΄ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ΄΄..... ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΙΟΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΟΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ...ΕΛΕΟΣ.....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ...φίλε ανώνυμε , με την τοποθέτηση ΄΄σαμαρακίων΄΄ υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο φαινόμενο αντιμετωπίζουμε κι εμείς στα δικά μας χωριά ( Γλώσσα και Λουτράκι ) σε ορισμένα σημεία. Παράγραφος νομοθεσίας που προέκυψε φέτος το καλοκαίρι , νομίζω τα απαγορεύει. Τώρα τα παλιά γιατί θα συνεχίσουν να υπάρχουν , όπου έχουν τοποθετηθεί , δεν ξέρω.
    Νίκος Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ''ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ'' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ..!!!ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ..ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.