Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ψήφισμα για το ν/σ «Βιοποικιλότητα-Natuta 2000»

Με πρωτοβουλία της Κ.Ο. Σκοπέλου του ΚΚΕ έγινε μια μεγάλη συγκέντρωση στην παραλία για το ν/σ «Βιοποικιλότητα - Natura 2000». Από όσους συμμετείχαν στη συγκέντρωση αυτή εγκρίθηκε το παρακάτω ψήφισμα:
«Εμείς οι κάτοικοι της Σκοπέλου, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 15 Ιανουαρίου 2011, δηλώνουμε έντονα την αντίθεσή μας στο νομοσχέδιο «Βιοποικιλότητα - Νatura 2000» που ετοιμάζεται να ψηφιστεί άμεσα στη Βουλή.
Καταγγέλλουμε ότι με αυτό το νομοσχέδιο, στον όνομα,δήθεν, της προστασίας του περιβάλλοντος, επιχειρείται η πλήρης εμπορευματοποίηση της γης μας, που παραδίδεται άνευ όρων στα μεγάλα συμφέροντα.
Παράλληλα, απαξιώνεται ολοσχερώς η ιδιοκτησία γης και καταδικάζεται ο τόπος μας σε πλήρη οικονομικό μαρασμό. Δηλώνουμε ότι ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λαίλαπα. Θα μας βρουν μπροστά τους. Το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.