Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επανακτηματογράφηση στην Αλόννησο

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης από την επίσκεψή του στην «Κτηματολόγιο Α.Ε.» για το γνωστό εδώ και χρόνια πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους Αλοννησιώτες. Ο Δήμαρχος μας είπε:
«Έγινε μία συνάντηση με τον πρόεδρο της “Κτηματολόγιο Α.Ε.” κ. Αρβανίτη, στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης, ο Αλοννησιώτης μηχανικός Νίκος Αθανασίου και ο δασολόγος – περιβαλλοντολόγος Γιώργος Στρουφλιώτης. Το πρώτο θετικό της συνάντησης είναι ότι βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας και θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για επανακτηματογράφηση στην Αλόννησο. Θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, στη συνέχεια θα πάει στη Βουλή και κατόπιν στο εθνικό τυπογραφείο για δημοσίευση. Υπολογίζουμε ότι όλα αυτά σε ένα δίμηνο θα είναι πραγματικότητα.
Μία ακόμα θετική εξέλιξη είναι ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επανακτηματογράφηση, θα δοθεί παράταση του δικαιώματος αλλαγής των εγγράφων για 5 χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, τον Κώστα Καρτάλη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε σήμερα στα νησιά μας και στις δύο συναντήσεις που είχαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.