Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του Κώστα Καρτάλη για την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων

Δεν πρόκειται να συμμετέχω στην κομματική κοκορομαχία
"Πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη. Δεν είναι μόνο ότι οι Αγώνες αφαιρέθηκαν από το Βόλο και τη Λάρισα, με αποτέλεσμα η Θεσσαλία να χάνει μία σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία. Είναι και ότι πλήττεται συνολικά η εικόνα και η αξιοπιστία της Ελλάδος. Η ΔΕΜΑ δυστυχώς δεν κατανόησε την οικονομική κρίση και την ανάγκη μείωσης του προϋπολογισμού της διοργάνωσης, την ίδια στιγμή που η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποδέχθηκε την ακύρωση τριών αθλητικών έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Την ίδια στιγμή απαιτούνται διευκρινίσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τους χειρισμούς που έγιναν ώστε να στηριχθεί ο αναθεωρημένος φάκελος και ο νέος προϋπολογισμός. Σε κάθε περίπτωση η απώλεια των Αγώνων δεν σημαίνει ότι σταματάνε οι προσπάθειες για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας αλλά και τη στήριξη του δίπολου Βόλου – Λάρισας. Τέλος δεν πρόκειται να συμμετέχω στην κομματική κοκορομαχία που εξελίσσεται για το ποια Κυβέρνηση έχει τις περισσότερες ή τις λιγότερες ευθύνες. Όποιος μπαίνει σε αυτή τη λογική, είναι κατώτερος των περιστάσεων."

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους και μια αξιόλογη άποψη και στάση απέναντι στην εξέλιξη των Μεσογειακών. Μπράβο σας κ.Καρτάλη ! Είστε αξιόλογος. Ν.Καρβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Καρτάλης προσπαθεί να μαζέψει τα ασημάζευτα ρίχνοντας εμμέσως την ευθήνη στη ΔΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έτσι είναι,
    αφενος πλήττεται συνολικά η εικόνα και η αξιοπιστία της Ελλάδος
    και αφετερου η Θεσσαλία χάνει μία σημαντική αναπτυξιακή ευκαιρία
    κριμα και παλι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.