Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η Σκόπελος κέντρο Ιστιοπλοΐας

Συνάντηση του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή και παραγόντων του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου έγινε στο Δημαρχείο, με εκπροσώπους της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και των Ν.Ο.Α.Θ. και Ι.Ο.Β.Α.Θ. για οργανωτικά θέματα τριών πολύ σπουδαίων Ιστιοπλοϊκών αγώνων στη Σκόπελο για το ερχόμενο καλοκαίρι.
• Τον Αγώνα Βορείων Σποράδων όπως κάθε χρόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
• το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας και
• την Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Βορείου Αιγαίου.
Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. η φιλοξενία των δυο τελευταίων αγώνων στο νησί, διότι έκτος από το αγωνιστικό μέρος η τουριστική προβολή της Σκοπέλου θα είναι μεγάλη καθώς πρόκειται για Αγώνες Διεθνούς ακτινοβολίας με καθημερινή κάλυψη από τα Μ.Μ.Ε. και συμμετοχές από πολλές χώρες κατά την διάρκεια της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Βορείου Αιγαίου.
Τον Φεβρουάριο ο Πρόεδρος του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ., Θανάσης Φαδάκης, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση των ομίλων στην Ε.Ι.Ο. για τα τελευταία διαδικαστικά θέματα.
Καλή επιτυχία...

9 σχόλια:

  1. Σαν παλιος ναυτικος μονο μια λεξη θα βγαλω απο την καρδια μου και θα σας πω ''ΜΠΡΑΒΟ'' σας παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ του ΝΙΚΟΣ. Μπράβο λεβέντες του νησιού μας. Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να συμπαρασταθεί ενεργά στις δραστηριότητες του ομίλου μας, συμπαρασύροντας και τον κόσμο μας στη προσπάθεια αυτή. Ο καλός μας Δήμαρχος που έχει γνωστούς πολλούς επιχειρηματίες αλλά και εφοπλιστές, θα πρέπει να κινηθεί προς αυτούς και να τους καλέσει να βοηθήσουν οικονομικά τον όμιλο, είτε με δωρεά χρημάτων είτε με δωρεά εξοπλισμού, δηλαδή σκάφη κλπ. Αρκετά χρόνια οι λεβέντες αυτοί του ομίλου παλεύουν μόνοι τους να κρατήσουν στην ζωή αλλά και ενεργό τον όμιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή κίνηση. Την χρεώνονται όσοι προσπάθησαν και τα κατάφεραν. Οι δημότες θα πρεπει να κατακρινουν τα κακώς κείμενα αλλα και να επικροτουν προσπάθειες σαν την παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα ολα αυτα που λετε !!!! Αλλα ψωμι , τυρι δεν εχουμε να φαμε , ρεπανακια για την ορεξη ζηταμε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα τεράστιο μπράβο σε αυτό τον όμιλο που τόσα χρόνια παράγει τεράστιο έργο κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.
    Για να μπορέσει όμως αυτός ο όμιλος να συνεχίσει με την ίδια ενεργητικότητα το σπουδαίο έργο του χρειάζεται και κτιριακή υποδομή. Είναι ο μοναδικός αθλητικός όμιλος που δεν έχει ανθρώπινες και πολιτισμένες εγκαταστάσεις. Βρίσκετε σε μια υποβαθμισμένη περιοχή ενώ η περιοχή αυτή θα έπρεπε να ήταν η πιο προσεγμένη μιας και είναι η είσοδος του νησιού μας. Ας βοηθήσει η νέα δημοτική αρχή αντίθετα με την αδιαφορία της προηγούμενης που ενδιαφέρθηκε μόνο για την στέγαση των ταξί, να στεγαστεί ο όμιλος, να καθαριστεί η περιοχή από τα σκουπίδια και τα παλιοσίδερα των τσιγγανών, γιατί για πρώτο και κύριο λόγο σε αυτόν τον όμιλο κάνουν αθλητισμό τα παιδιά μας.
    Ας σταματήσουν οι υπεύθυνοι να κατηγορούν τα παιδιά ότι βρίσκονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στις καφετερίες και τα μπαρ και ας τους δώσουν την ευκαιρία που δεν έδωσαν σ’ εμάς οι γονείς μας.
    Αυτή η δημοτική αρχή πιστεύω ότι μπορεί και θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και πρέπει να βοηθήσει η Δημοτική Αρχή τον Ομιλο,αλλά πρέπει και να τον βοηθήσουμε και όλοι εμείς.Οι εκδηλώσεις που ετοιμάζουν είναι πολύ σημαντικές για το νησί.
    'Οσο για τα παλιοσίδερα και τα σκουπίδια εμείς οι ίδιοι τα δημιουργούμαι, όσοι υπάλληλοι και οχήματα να διαθέσει ο δήμος δεν είναι αρκετά για να μαζέψει την αυθαιρεσία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ....?
    ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να απαντήσω σε δύο σχόλια που διάβασα χωρίς να τα χαρακτηρίσω αρνητικά γιατί καταλαβαίνω την αγωνία αυτών που τα έγραψαν.

    Πρώτα για το σχόλιο (ψωμί τυρί….), θα ήθελα να επισημάνω ότι αθλητικές εκδηλώσεις σαν αυτές διαφημίζουν το νησί μας σε όλο τον κόσμο και τα οφέλη που εισπράττουμε από τέτοιες ενέργειες σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που προσφέρουμε.
    Σκεφτείτε μόνο ότι για μια εβδομάδα θα έχουμε στη Σκόπελο 40 με 50 σκάφη με 8 άτομα μέσω όρο το κάθε ένα με άλλους τόσους συγγενείς και φίλους. Στο χέρι μας είναι να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο γεγονότα σαν αυτά.

    Όσο για τον φίλο που λέει ότι το Λουτράκι το έχουμε αφήσει μόνο του θα ήθελα να αναφέρω ότι το ΔΣ του ΝΙΚΟΣ έχει πάρει απόφαση να επισκεφτεί σύντομα το λιμάνι του με σκάφη και αθλητές για μια επίδειξη με σκοπό την προσέλκυση νέων αθλητών.
    Ο όμιλος ήταν και θα είναι πάντα ανοιχτός σε νέα μέλη και αθλητές αφού αυτός είναι και ο σκοπός της ίδρυσης του. Άλλωστε μιας και τα μαθήματα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο στις 11:00 είναι πολύ εύκολο ακόμα και με τα λεωφορεία να έρχονται αθλητές από το Λουτράκι τη Γλώσσα και το Έλιος.
    Σας περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω με το φίλο Χαράλαμπο..!
    Αρνητικά σχόλια τύπου "ψωμί-τυρί" και γενικά αρνητισμός προς κάθε καλή κατεύθυνση που προσπαθεί να πάρει αυτό το νησί, πηγάζουν από κόμπλεξ κατωτερότητας και ανασφάλειας...! Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη δημότες που θέλουν αυτό τον τόπο να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο...! Ας αφήσουμε λοιπόν τις μικρότητες..και ας συγχαρούμε την οποιαδήποτε προσπάθεια τουριστικής και όχι μόνο προβολής του νησιού μας...ας γίνεται και από άτομα αντίπαλης πολιτικής σκηνής...!!! Aξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αυτά για τις τιτάνιες προσπάθειες που έχουν κανει χρόνια τώρα να διατηρηθεί αυτός ο όμιλος..!
    Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν μερικοί ότι πικρόχολα σχόλια "μικροπολιτικής" φύσεως δεν προωθούν το νησί αλλά το χαντακώνουν...έχει αποδειχθεί αυτό άλλωστε επι σειρά ετών τώρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.