Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κίνδυνος για τους πεζούς..!

Επικίνδυνη για τους πεζούς είναι η διαδρομή από το φούρνο του Κοχύλη μέχρι και το «Κοράλι». Όσοι τολμούν να περπατούν στο πεζοδρόμιο έρχονται αντιμέτωποι με τα μηχανάκια που ανενόχλητα χειμώνα - καλοκαίρι κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια και τις πλατείες. Και δεν φθάνει αυτό. Πολλά εμπόδια σε συνδυασμό με τον κακό φωτισμό έχουν θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πάρα πολλών. 
«Τα πεζοδρόμια και οι πλατείες πρέπει να μην έχουν εμπόδια για τους πεζούς. Όποιος υποστεί κάποιο ατύχημα εξ αιτίας αυτών, μπορεί να κάνει αγωγή ζητώντας κάποιες χιλιάδες ευρώ» μας είπε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ελ. Πατσής.
Χθες το σούρουπο άλλος ένας, από τους δεκάδες, πεζός έπεσε από κάποιο «κολωνάκι».

4 σχόλια:

  1. "Πολλά εμπόδια σε συνδυασμό με τον κακό φωτισμό
    έχουν θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πάρα πολλών". Κανένας όμως ως τώρα δεν επέρριψε ευθύνη στο δήμο, και δεν εννοώ λεκτικά. Έτσι τα παλούκια, που τα έχουμε πληρώσει αδρά, ανά πάσα στιγμή ελλοχεύουν κίνδυνο. Πιστεύω τώρα που τα πράγματα άλλαξαν να απαλλαγούμε και να περπατάμε στην παραλία άφοβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς να ζητήσει κανείς ευθύνη από το δήμο-από το σπίτι του; Ντρέπεται-το ρημάδι το φιλότιμο!..
    Οι υπεύθυνοι όμως γι αυτό το χάλι μάλλον δεν ντρέπονται!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαίως να ζητήσουμε ευθύνες από τον Δήμο στο βαθμό που του αναλογούν.
    Κανείς όμως δεν ανέφερε ότι οι περισσότερες παγίδες έχουν τοποθετηθεί από ιδιοκτήτες καταστημάτων και σπιτιών.
    Με αφορμή αυτό το άρθρο θα ήθελα να προσθέσω ότι η απαράδεκτη εικόνα που επικρατεί στους δρόμους του χωριού από τα σκουπίδια, οφείλετε κατά ένα μεγάλο μέρος στους δημότες που για να διατηρούν καθαρά τα σπίτια τους εναποθέτουν τα σκουπίδια τους στις γωνίες των γειτονικών σπιτιών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν και την απαίτηση να περάσει το πρωί ο οδοκαθαριστής να μαζέψει τα χυμένα από τις σακούλες στο δρόμο σκουπίδια τους. Για το τελευταίο βέβαια ρίχνουν την ευθύνη στα αδέσποτα ζώα που ξεσκίζουν τις σακούλες προς αναζήτηση τροφής. Εκεί όμως επεμβαίνει ο έξυπνος δίνοντας τη λύση, για όλους εμάς τους πολιτισμένους ανθρώπους που ασκούμε εξουσία σε όλα τα ζωντανά του πλανήτη και μας απαλλάσσει από αυτά, με τις φόλες. Και για να μην παρεξηγηθώ όμως και φανώ οπαδός των φιλοζωικών οργανώσεων, θα ήθελα να προσθέσω ότι είμαι εντελώς αντίθετος στις εκστρατείες στειρώσεων που κάνουν κάθε τόσο, γιατί δεν όρισε κανείς υπεύθυνο το ανθρώπινο είδος να ελέγχει τους πληθυσμούς οποιοδήποτε ζωντανών οργανισμών και πόσο μάλλον όταν αυτά γίνονται χωρίς την παραμικρή μελέτη για τις επιπτώσεις που θα έχει στην πληθυσμιακή ισορροπία μεταξύ των ειδών.
    Αυτό που λείπει τελικά από εμάς είναι η κοινή λογική και ο τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα από το πρίσμα τις συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.