Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αγχωτική νίκη με τον Πηλέα (2-1)

«Μπήκαμε με το δεξί στην νέα χρονιά, ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά τα καταφέραμε τελικά και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε...» έλεγαν παίκτες και παράγοντες μετά τη νίκη του Α.Ο. Σκοπέλου με 2-1 επι του Πηλέα στο πρώτο παιχνίδι του 2011.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μετά από λάθος της άμυνας και το 0-1 έμεινε μέχρι το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Α.Ο. Σκοπέλου και αφού είχε χάσει εν τω μεταξύ κάποιες ευκαιρίες, ισοφάρισε με τον Παντελή Χρυσοφό. Το 2-1 ήρθε μετά από μια φάση που κέρδισε ο Στέλιος Χρυσάνθης και μετέτρεψε σε γκολ ο Erjon Hysaj.
Η αντίδραση του πάγκου στο 0-1
Οι πανηγυρισμοί για το 2-1

1 σχόλιο:

  1. Παιδια, μπηκαμε με το δεξι. Συγχαρητηρια για την πρωτη νικη του 2ο11 ,κι ευχομαι για τους επομενους αγωνες σας να ειστε και παλι νικητες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.