Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Οι Γυναίκες Σκοπέλου έκοψαν πίτα

Σήμερα Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του στην καφετέρια «Pablo's», όπου σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και με μεγάλη συμμετοχή έκοψαν την πίτα τους...

12 σχόλια:

  1. Σύλλογος αντρών Σκοπέλου υπάρχει; Είναι πραγματικά, τουλαχιστον αναχρονιστικό, να υπάρχει τέτοιος θεσμός στο νησι. Αυτες οι γυναίκες θα έπρεπε αντι να δημιουργούν συλλόγους για να πηγαίνουν μια φορά τον χρόνο σε καφέ και μπαρ, να βγαίνουν όσες φορές το επιθυμούν έξω και να διασκεδάζουν όπως οι άντρες τους.

    Είναι λυπηρό να υπάρχουν εκδηλώσεις στην Ελλάδα του 2011, που θυμίζουν ΙΡΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω.ειναι ο,τι απεμεινε απο την διαθεση των κομματων να εκμεταλευτουν την όποια δυναμη ...του αδυνατου φυλου.... και για τη σφραγιδα!....εκτος απο αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσες πηγαν παντως, πηγαν επιλεκτικα ως κλικες.Δεν ενημερωθηκαμε καθολου γιαυτο.Καλεστηκαν μεταξυ τους παρεες παρεες και μερικες,που μαλλον δεν γουσταραν,δεν πηραν πρεφα,οπως κι εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι άδικη 24/1/1:21 πμ γιατί θυμάμαι καλά πως την εκδήλωση αυτή την είδα αναρτημένη σε αυτό το μπλοκ στην δεξιά στήλη… ας το επιβεβαιώσει και ο ιδιοκτήτης του μπλοκ αν κάνω λάθος… (τότε ζητώ συγνώμη, ίσως μπερδεύτηκα με κάποια άλλη…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριε g68 μάλλον εσείς βγαίνετε έξω μια φορά το χρόνο . Όσο για τις γυναίκες που θέλετε να υποβιβάσετε ως τριτοκοσμικές μάλλον έχετε πλήρη άγνοια και πρέπει να λυπάστε μόνο για τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι banner υπήρχε για την εκδήλωση στο blog για μία εβδομάδα περίπου και πολλές αφίσες στην πόλη της Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι και φίλες δεν πηγε αυτός που δεν ήθελε να πάει. Ανακοινώσεις εγω που δεν τα κατάφερα να παω είχε παντού.Μην τα κάνετε όλα ίσιωμα... Σοβαρευτείτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας δεχτώ ότι έχω άγνοια και ότι βγαίνω μια φορά τον χρόνο. Η απορία μου όμως παραμένει: Γιατί δεν υπάρχει σύλλογος αντρών;

    Δεν υποβιβαζω τις γυναίκες εγώ. Τα στερεότυπα και η κοινωνική καταπίεση που δέχονται τις υποβιβάζει. Ρωτήστε τους φαρμακοποιούς να σας πουν, ποσα αγχωλυτικα και αντικαταθλιπτικα καταναλώνουν οι γυναίκες τις Σκοπέλου.

    Ενα κοριτσι και πολυ περισσοτερο μια γυναικα,στις μικρές κοινωνίες σαν την δική μας, αν θέλει να ζήσει σαν ελεύθερος άνθρωπος πρεπει να...μεταναστεύσει. Οι διάφορες γιορτές και σύλλογοι σαν αυτόν, καταφέρνουν την περαιτέρω γκετοποίηση του γυναικείου φύλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ g68 ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΙΡΑΝ???? ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΤΤΕΣ?????? ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟ. ΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ.Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥΝ,ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ???? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ?????ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ???? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δούμε την σύνθεση των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου φαίνεται ξεκάθαρα η κομματική σύνθεσή του, έτσι θα συμφωνήσω και εγώ με την άποψη του 23/01/11 12:30.
    Σ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πιστεύω ότι σας πείραξε τώρα και ο Σύλλογος Γυναικών....κύριε τα σχόλια σας είναι γελοία, ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου έχει ενεργή δράση εδώ και τριάντα χρόνια, όταν εσείς κοιμόσασταν ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου παρήγαγε έργο στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, το οποίο δεν γνωρίζεται και δεν κάνατε τον κόπο να το μάθετε γιατί προφανώς σας ενδιαφέρει μόνο να υπονομεύετε, να γελιοποιείτε και να υποτιμάτε γυναίκες που έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα απο ότι εσείς, είμαι σίγουρη. όσο για τον Σύλλογο Ανδρών, να ιδρύσετε έναν και να τον ονομάσετε "ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΝΔΡΩΝ". Και όσο για την σύνθεση του ότι είναι κομματική αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο δεν έχει ευθύνη το κόμμα που υποννοείται, μπορούν όλες οι γυναίκες όλων των κομμάτων να συμμετέχουν στο Δ.Σ, αφού λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία που γίνεται με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΜ 28.01.11 ΩΡΑ 12,58 Μ.Μ. ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΕΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ, ΩΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΔΥΣΜΕΝΩΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ.ΝΑΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.