Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η δημοτική κοινότητα Γλώσσας έκοψε πίτα

Πίτα έκοψε και η δημοτική κοινότητα της Γλώσσας χθες το απόγευμα. Παραβρέθηκαν πολλοί Γλωσσώτες, δημοτικοί σύμβουλοι, ο π. Αλέξιος και ο Μητροπολίτης Θεόδωρος.

ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΕΤΗΣ

11 σχόλια:

  1. ΒΑΚΡΑΤΣΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
    ----------------
    ΣΚΟΠΟΣ:Η υποτροφία θα χορηγείται σε όλους τους αποφοίτους αριστευοντες που θα εισάγονται στα ΑΕΙ με τις πρώτες εξετάσεις.
    ================
    Κουϊζ: Ποιό παιδί, αγόρι ή κορίτσι πήρε φέτος το βοήθημα από το ανωτέρω ίδρυμα, χωρίς να το δικαιούται, αφού δεν έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά φίλε 7/1/11:10 μμ δεν γίνονται ότι και να γράφεις, και μάλλον προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο.

    Άλλες ατασθαλίες ναι, όπως κακή διαχείριση της περιουσίας και υπέρογκες αμοιβές σε δικούς τους. Μπορείς να τα μάθεις από τον ίδιο τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγώνας με σύνεση ακι οικονομία! Όλοι μαζί για ένα νέα νησί χωρίς απειλές και υποννούμενα! Αγνά πράγματα και ηθικές δουλειές! Ήρθε η ώρα να δούμε νέα γεγονότα και όχι ελλείματα! Φτάνει το χρήμα πρέπει να μένει στη Σκόπελο και στη ζωή των πολιτών και των επισκεπτών!!! Νικ. Καρβέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καρβέλη, πολύ θα σας απογοητεύσω διότι σύμβουλος της καινούριας δημοτικής αρχής ήδη απο την επομένη μέρα του εκλογικού αποτελέσματος είπε σε εργολάβο σκοπελίτη που πήγε στον Δήμο "Πάρε δρόμο απο εδώ, αρκετά εφαγες, τώρα θα φέρουμε συνερεγεία απο τον Βόλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Καρβελη χαιρομε για τις αποψεις σας και συμφωνω απολυτα με αυτα που λετε και επισης χαιρομε που εχετε το σθενος να γραφετε το ονομα σας. Οσο για τον 8/1/2011 7:02 να τον πληροφορισω οτι αυτα που λεει οτι δεν γινονται, γινονται και παραγινονται οπως τα εχει γραψει ο 7/1/11 11:10 και ξερει ο κοσμος πολυ καλα ποιος η ποια. Ειναι κατι που ο καινουριος δημαρχος πρεπει να διερευνησει και ναι υστερα προχοραμε ηθικα και αγνα οπως πρεπει να ειναι. Αυτοι ομως που λειτουργισαν εις βαρος του δημου με οποιοδηποτε τροπο ειναι απαιτηση ολων να λογοδοτησουν και να πληρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε 10/1/11 12:43 αν οντως εφαγε καλα του εκανε και καλα να ρθουνε απο το βολο... για να μαθουν να μην κλεβουν... Ο δημος πρεπει να εξυγιανθει απο τα κορακια.,.. δεν ειναι τσιφλικι κανενως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπομονή και πολιτισμός...! Στη βουλή των Ελλήνων επικρατεί δημοκρατία. Ήρθε και η ώρα για τη δημοκρατία της Σκοπέλου! Πάντα όμως εννωμένοι και αποτελεσματικοί γιατί όλοι θα έχουμε όφελος! Αφήστε τα σχόλια και θέλουμε ιδέες προόδου και αλλαγής σκηνικού σε κάθε γωνιά του νησιού μας. Έτσι θα φέρουμε κίνηση και αποτέλεσματα...! Νικ. Καρβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί άραγε στο ψηφοδέλτιο του κ. Βασιλούδη υπήρχαν τόσοι εργολάβοι; ορισμένοι απο αυτούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλάζουν συνδυασμούς με τόσο ευκολία γιατί άραγε;
    Καλά θα είναι να μάθει ο λαός της Σκοπέλου τα στοιχεία που αφορούν τα διάφορα έργα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τις απευθείας αναθέσεις, από τον δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεστα κυριε 10/1/11 10:26 . Μερικοι πλουτιζουν και αγοραζουν φορτηγα εις βαρος του Δημου και τους δρομους τους αφηνουν με τσαπατσοδουλειες χωρις να ελεγχονται. ΠΕΣΤΑ... Και Μπραβο κυριε Καρβελη που γραφεται το ονομα σας, σας χαιρομε αλλα δεν πρεπει να τιμωρηθουν οσοι εμπλεκονται σε ρεμουλες???? Μαζι σας και εγω, ιδεες θελουμε αλλα να τιμωρηθουν οι ενοχοι πρωτα, ΤΩΡΑ!! Πιος διαφωνει με αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν κονταροχτυπιούνται οι εργολάβοι (και οι εκτός Σκοπέλου) και παίρνουν τα έργα με 40 και 50% έκπτωση και μετά λένε ότι δεν βγαίνουν και αρχίζουν τις περικοπές στα υλικά και το έργο το βγάζουν κουτσουρεμένο λαδώνουν συνηθως τον επιβλέπων μηχανικό και το έργο το παραλαβάνουν μια χαρά κουτσουρεμένο και μετά αρχίζουν αμέσως οι φθορές, κάποιος πρέπει να ευθύνεται για όλα αυτά γιατί τελικά τα πληρώνει η εικόνα της Σκοπέλου και ο λαός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πεστα 11/1/2011 9:55... μερικοι ομως τους καιει επειδη γραφουμε ανωνυμα... πεστα.. Κυριε Μιχελη ακους... Θελουμε να τιμωρηθουν οσοι εμπλεκονται σε αυτες τις ιστοριες, οσοι περναν εργα για θεομηνιες μεσα στον καλοκαιρι.... Εχουν παει πισω το ΝΗΣΙ ΜΑΣ ολα αυτα και καποιοι πλουτιζουν. Θελουμε να τα μαθουν ολοι και να τιμωρηθουν οσοι εμπλεκονται.. Προχωρα γρηγορα κυριε Μιχελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.