Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ζητούν προστατευτικό κιγκλίδωμα

Κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή του Γλυφονερίου, στη Σκόπελο, ζητούν από τον Δήμο και την τεχνική υπηρεσία να τοποθετηθεί ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα στον δρόμο γιατί, όπως επισημαίνουν στην αίτησή τους, κινδυνεύουν οι οδηγοί και οι επιβάτες που κατευθύνονται προς την περιοχή.

10 σχόλια:

  1. Ενα απο τα πιο επικινδυνα σημεια του κοσμου!!!! θα ελεγα και το εννοω αυτο, πιο επικινδυνος και απο ωρισμενους δρομους των Αλπαιων, οταν κατεβαινεις απο τις ραχες, ειμαι σιγουρος πως ο Αγιος Κωνσταντινος προστατευει ολους οσοι παιρνουν απο αυτο το μερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως επικίνδυνος δρόμος, αλλά μήν λέτε και ανοησίες όπως λ.χ του κόσμου ή των άλπεων.
    Γνωρίζεις τόσο καλά τον κόσμο και τις άλπεις?
    Αλήθεια Ελβετικές ή Γαλλικές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΧΕΣ… οι Άλπεις της Σκοπέλου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο δρόμο για τον Αη Γιάννη έχετε πάει καμία φορά? Όλο ΄΄οι απο ΄κει και οι απο ΄δω΄΄ είστε μια ζωή και κατά τα λεγόμενα πολλών! Μια ζωή και όσο μεγάλωνα , άκουγα και ξανάκουγα το ίδιο τροπάριο! Ευτυχώς - και για πολλούς - που ήρθε αυτή η συννένωση του ΄΄Καποδίστρια΄΄ και κάποιες σχέσεις ( διαπροσωπικές ) βελτιώθηκαν συν τω χρόνω! Ελάτε και στην περιοχή της Γλώσσας να δείτε οτι κι εμείς έχουμε προβλήματα και θέματα προς επίλυση! Δεν είστε εσείς ΄΄ο ομφαλός της γής΄΄ αγαπητοί Σκοπελίτες! Ένα νησί είμαστε! Όχι δύο! Σίγουρα ο Άγιος Κων/νος σας προστατεύει, όπως κι ο δικός μας Άγιος Ιωάννης αντίστοιχα! Δεν φτάνουν όμως μόνο οι προσευχές σ΄ αυτούς! Αυτοί απο ΄κει πάνω , κάνουν ό,τι μπορούν και - ό,τι είναι - Θεικά δυνατόν για να αποφεύγονται τα χειρότερα! Άλλοι πρέπει όπως σωστά γράφετε , να βάλουν το χεράκι τους , πριν να είναι αργά!
    Ένας φίλος Γλωσσιώτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι γεγονος οτι πολλες περιοχες του ομορφου νησιου μας εχουν παραμεληθει συστηματικα ενω θα επρεπε να ειναι σε καλυτερη μοιρα αν θελουμε να λεμε οτι το νησι μας ειναι τουριστικος προορισμος.Για να εξυπηρετησουν καποιοι τους φιλους και τους συγγενεις κανανε εργα εκει οπου εχουν αυτοι κτηματα,καλυβια κτλ.και αφηνουνε ολοκληρες περιοχες παρατημενες στην τυχη τους χωρις βασικα πραγματα οπως ειναι ο φωτισμος,η προσβαση,η καθαριοτητα κτλ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι τις γνωριζω οπως γνωριζω ολα τα σοκακια του νησιου μας!!! Σχετικα με τις Αλπεις ξεχασες μια γιατι ειναι τρεις ξεχασες την Ιταλικη, φιλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG.
    ΣΤΙΣ 22-1-2011 ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.
    ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικα εχουμε μπερδευτει με τις Αλπεις.... ραχες....
    αυτες που λεμε εμεις ειναι 3 οπως ορθα αναφερθηκε πιο πανω. Οι Άλπεις χωρίζονται γενικά στις Δυτικές Άλπεις και τις Ανατολικές Άλπεις. Ο διαχωρισμός γίνεται κατά μήκος της λίμνης Κονστάνς κατά μήκος του Ρήνου ως τη λίμνη Κόμο. Οι Δυτικές Άλπεις βρίσκονται στην Ιταλία, Γαλλία και Ελβετία ενώ οι Ανατολικές Άλπεις στις Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Σλοβενία και Ελβετία. Η υψηλότερη κορυφή των Δυτικών Άλπεων είναι το Μον Μπλαν, στα 4.810 μέτρα και των Ανατολικών Άλπεων το Πιζ Μπερνίνα στα 4.052 μέτρα.,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι τελικά χάνουν το χιούμορ τους. όταν είπα Γαλλικές ή Ελβετικές και τρέχεις να πείς ότι ξέχασα τις Ιταλικές τότε έχεις χάσει το χιούμορ σου. Ετσι και εγώ με τη σειρά μου σου λέω ότι ξέχασες τις Άλπεις των Άνδεων στη Λατινική Αμερική. Εσύ τώρα πιστεύεις ότι ασχολούμαστε με το πρόβλημα ή με γνώσεις γεωγραφίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1 Φεβρουαρίου 2011 9:52 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχα ευχαριστούμε για το μάθημα γεωγραφίας, αλλά σταματείστε παρακαλώ να είστε τόσο κομπλεξικός/η...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.