Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

H πίτα των προσκόπων Σκοπέλου

Στις 16 Ιανουαρίου οι Πρόσκοποι Σκοπέλου έκοψαν τη δική τους Βασιλόπιτα στην καφετέρια «BARDON». Παραβρέθηκαν πολλοί από τους γονείς των παιδιών καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής, ο οποίος έδωσε τις θερμές του ευχές, στα παιδιά και στους εθελοντές βαθμοφόρους.
Η Αρχηγός του Συστήματος,...
 κα Ελεάνα Μαυραντή, μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις δράσεις των παιδιών και για την Μεγάλη Δράση της Ομάδας Προσκόπων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Δίρφης Ευβοίας στις 10-13 Φεβρουαρίου. Επίσης δώρισε ημερολόγια σε όλους τους εξωτερικούς βοηθούς του συστήματος, οι οποίοι δεν σταματούν ποτέ να προσφέρουν τη βοήθειά τους...
Τα παιδιά της Αγέλης Λυκοπούλων και της Ομάδας Προσκόπων τραγούδησαν διάφορα προσκοπικά τραγούδια και χάρισαν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα...
Τα παιδιά, οι γονείς των παιδιών και οι εθελοντές βαθμοφόροι ευχαριστούν τη διεύθυνση της καφετέριας «BARDON», που ακόμη μία φορά παραχώρησε τον χώρο για μία προσκοπική εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.