Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ: Ασυνέπεια και εμπαιγμός για τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Σποράδων

Οι προεκλογικές πολιτικές δεσμεύσεις δεν πρέπει να δίνονται ανέξοδα, στο πλαίσιο ενός ανούσιου και παραπλανητικού πολιτικού ανταγωνισμού, που αποσκοπεί αποκλειστικά στην άγρα ψήφων, χωρίς να υπακούει σε αρχές και αξίες. Ο νυν Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, ακολουθώντας τις προτάσεις της παράταξής μας, δεσμεύτηκε προεκλογικά ενώπιον όλων (κλικ εδώ) ότι θα τοποθετήσει θεματικό Αντιπεριφερειάρχη στην ενότητα των Β. Σποράδων, αρμόδιο για τα αναπτυξιακά ζητήματα των νησιών. Σήμερα, δείχνει να υπαναχωρεί από τη δέσμευσή του αυτή, αφήνοντας άφωνους τους πολίτες της νησιωτικής Θεσσαλίας, που βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου εμπαιγμό.
Τέτοιες περιπτώσεις κραυγαλέας πολιτικής ασυνέπειας πρέπει να στιγματίζονται δημοσίως. Η υπαναχώρηση αυτή, πέρα από τις αρνητικές επιπτώσεις της στην άσκηση αξιόπιστης νησιωτικής πολιτικής, συμβάλλει στη γενικότερη απαξίωση των τοπικών πολιτικών μας θεσμών και δημιουργεί κλίμα αναξιοπιστίας σε βάρος του νεοσύστατου θεσμού της Αιρετής Περιφέρειας.
Καλούμε τον κ. Αγοραστό να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να αναθεωρήσει τη στάση του αυτή για το καλό του θεσμού και των Β. Σποράδων και να τηρήσει την υπόσχεσή του, ορίζοντας θεματικό Αντιπεριφερειάρχη νησιωτικής πολιτικής τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο της Σκοπέλου.

5 σχόλια:

  1. Μηπως θα επρεπε να ανηκουμε εκτος απο θρησκευτικα αλλα και διοικητικα στην Ευβοια?Απο τοτε που μεγαλωσα στο νησι και καταλαβα τον κοσμο,δεν θυμαμαι να εχει ενδιαφερθει ο βολος(μαγνησια) για τα νησια μας.Βεβαια λενε κι αυτοι απο την πλευρα τους πως εμεις οι κατοικοι των νησιων δεν κανουμε κατι για μας αλλα οπως και να εχει μια βοηθεια απο μια μεγαλη πολη παντα ειναι ευπροσδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκοπελίτης περιφερειακός σύμβουλος κ. Φίλιππος Χήρας τι γνώμη έχει γι΄αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Εχει γνώση ο Αγοραστός.Θα κατάλαβε κάτι και δεν τοποθέτησε,πολύ σωστά, θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για τα νησιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Κος Περιφερειάρχης θα πρέπει να κάνει πράξη την προεκλογική του δέσμευση και να τοποθετήσει τον Κο Χήρα στη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Σποράδων. Όμως , οι Δήμαρχοι των νησιών μας , άσκησαν άραγε πίεση ή επειδή τον θέλουν κοντά τους , ούτε μιλούν ούτε λαλούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι το ΄΄πολύ σωστό΄΄ δηλαδή είδε , φίλε 29.12 10.07 και δεν έχει τελικά τοποθετήσει τον Κο Χήρα ως θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Σποράδων? Μήπως οι πιέσεις των υπολοίπων , Βολιωτών , Λαρισαίων , Τρικαλινών ή Καρδιτσιωτών είναι μεγαλύτερες? Μήπως οι Δήμαρχοι των νησιών , ΄΄αγρόν αγόραζε΄΄? Απαιτούμε οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις! Αλλά το θέμα είναι , αν μπορεί. Επειδή άλλοι το έχουν ακόμη το γενικό πρόσταγμα κι όχι ο Περιφερειάρχης! Μήπως η Κα Γερακούδη και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ? Μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.