Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς μικροβιολόγο το Κ.Υ. Σκοπέλου

Παραιτήθηκε ο μικροβιολόγος του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και οι Σκοπελίτες πρέπει να πάνε μέχρι τη γειτονική Σκιάθο ή τον Βόλο, με τα ανάλογα έξοδα, αν θέλουν κάποια μικροβιολογική εξέταση.
Ο Διευθυντής κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναγκάζεται λόγω φόρτου εργασίας να είναι στο Κ.Υ. και τα βράδια, έκανε αίτηση για επικουρικό μικροβιολόγο, αλλά αυτές οι διαδικασίες αργούν και το συντομότερο που μπορεί να πληρωθεί αυτή η θέση είναι οι 3 μήνες!..
«Ακριβά τα ενοίκια, το κόστος ζωής, οι μετακινήσεις... Γιατί κάποιος να έρθει στο νησί και να μην πάει π.χ. στο Βελεστίνο» μας είπε με νόημα γνώστης των πραγμάτων.

2 σχόλια:

  1. εγω θα ηθελα να ρωτησω...ποσο καιρο ειχε μικροβιολογο το Κ.Υ???????γιατι απ'οτι θυμαμαι σπανια βρισκοταν εκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην είμαστε παράλογοι. Στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου είχαμε μικροβιολόγο και μάλιστα πολύ καλό, άσχετα με τις δυνατότητες του εργαστηρίου. Αντί λοιπόν να λέμε τι γινόταν ας δούμε τι συμβαίνει και τι μπορεί να γίνει τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.