Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Για τα σχόλια στο blog

Μια επισήμανση προς τους κυρίους και τις κυρίες που αρθρογραφούν ανώνυμα και όχι σχόλιο για το αν είναι καλό ή κακό το να αρθρογραφείς ανώνυμα.
Διαβάζοντας πολλές φορές τα σχόλια ενός άρθρου, δυσκολεύτηκα να παρακολουθήσω τις απαντήσεις και τις ερωτήσεις μεταξύ των επισκεπτών του blog, αφού ο καθένας αναφέρετε στον άλλον όπως: ο κύριος 7/12/10 ή η κυρία 1/1/2011… λες και ξαφνικά αποκτήσαμε αριθμούς αντί ονόματα.
Μια καλή πιστεύω, εναλλακτική λύση, για αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, είναι να χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, μιας και η γλώσσα μας διαθέτει αφθονία ονομάτων.
Αφού στη Σκόπελο καθημερινά αναφερόμαστε ο ένας για τον άλλο με επιτυχημένα ψευδώνυμα (παρατσούκλια) και τις περισσότερες φορές αποδεκτά κι από τους ίδιους τους κατόχους, ας αρχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε και εδώ.
Ίσως να έχει ενδιαφέρον τελικά.
Χαρ. Κοχύλης

4 σχόλια:

  1. δεν είναι αριθμοι Μπάμπη, ημερομηνίες είναι για να ξερουμε που απευθυνεται ο νεος σχολιαστης και να μην γινονται παρεξηγησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωρίζω ότι πρόκειται για ημερομηνίες σχολιαστή 8:28 μμ.
    Παραμένουν αριθμοί όμως και όταν αρχίσεις να αναζητάς τους αρθογράφους μέσα από ημερομηνίες αντί ονόματα για να καταλάβεις όλη τη στιχομυθία, αρχίζεις να μπερδεύεσαι.
    Άλλωστε μέσα από τα ψευδώνυμα θα φαίνεται και η συχνότητα που εμφανίζετε κάθε αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα ειναι πονοκεφαλος

    Γουλιελμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάξτε ένα λογαριασμό στο google. Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτή την σύνδεση, δεν θα υπάρχει κίνδυνος να ποσταρει άλλος με το ψευδώνυμο σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.