Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Θανάσης Νάκος: Θα βρεθεί κανείς να αναλάβει την ευθύνη για αυτό το φιάσκο;

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την σημερινή απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) για την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από την πόλη του Βόλου και της Λάρισας:
«Η δραματική εξέλιξη της αφαίρεσης της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα, είναι το αποτέλεσμα των παλινωδιών και της παντελούς έλλειψης σχεδίου και οργάνωσης από την πλευρά της κυβέρνησης. Στις συνεχείς και αγωνιώδεις ερωτήσεις και επερωτήσεις μας στη Βουλή για το θέμα, όλο το προηγούμενο διάστημα, οι αρμόδιοι υφυπουργοί, αρχικώς η κα Γκερέκου και στη συνέχεια ο κ. Νικητιάδης, επαναλάμβαναν την προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι θα κάνουμε τους καλύτερους Μεσογειακούς αγώνες και μας διαβεβαίωναν ότι όλα έβαιναν καλώς σε σχέση με την προετοιμασία της διοργάνωσης. Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο προϊστάμενός τους υπουργός κ. Γερουλάνος εξέπεμπε διαφορετικά μηνύματα. Αυτή η αλλοπρόσαλλη κυβερνητική πολιτική έρχεται τώρα να στερήσει από την περιοχή μας μία σπουδαία αναπτυξιακή ευκαιρία, αλλά και να εκθέσει τη χώρα μας διεθνώς, στα μάτια της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας. Η κυβέρνηση γνώριζε που θα οδηγούνταν τα πράγματα, ωστόσο αντί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις ευθύνες της με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, επέλεξε να παίξει προεκλογικά με το θέμα για να αποφύγει το πολιτικό κόστος στους Νομούς Μαγνησίας και Λάρισας –και όχι μόνο–, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα σε μία ταπεινωτική απόφαση, η οποία είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται για την ήδη επιβαρυμένη διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Θα βρεθεί, άραγε, κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για αυτό το φιάσκο; » 

3 σχόλια:

  1. Εδω ο κοσμος καιγεται....Δεν εχουμε να φαμε και αλλοι στενοχωριουνται για τους Μεσογειακους...
    Να τους βρασω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα φυσικά! Γιατί ν'ασχοληθούμε με τα μέτρα, τις περικοπές των μισθών, τις απολύσεις, την ανεργία, την επί πληρωμής ιατρική περίθαλψη, τη γενιά των 590 και αν ευρώ, την αύξηση στα εισιτήρια, το ν/σ για τις περιοχές Natura, για ένα χρέος που καλούμαστε να πληρώσουμε - που "όλοι μαζί τα φάγαμε",- λεφτά που κανείς εργαζόμενος, συνταξιούχος ή νέος δεν έχει φάει. Βέβαια αυτοί οι Μεσογειακοί αγώνες θα έκαναν καλό στον τουρισμό του νομού. Αλλά αν κλείσουν όλα τα μαγαζιά κι αν οι τιμές συνεχίσουν ν'αυξάνονται, ποιοί τουρίστες θα έρθουν και να κάνουν τι; Και εδώ θα έρθω να συμφωνήσω με το 1ο σχόλιο: Εδώ ο κόσμος καίγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα, θα έπρεπε αυτοβουλος να παραιτουμασταν απο την ανάληψη της διοργάνωσης. Αυτη θα ήταν κίνηση υπευθυνότητας. Η αφαίρεση της διοργάνωσης απο αυτούς που μας τους ανέθεσαν, είναι ντροπή. Έπρεπε να προλάβουμε τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.