Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επισκεφθείτε το skopelos.gov.gr

Στις Διαδικτυακές Πύλες του Δήμου Σκοπέλου (www.skopelos.gov.gr) διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Σκοπελου Γιώργου Μιχελή, δείτε ένα σύντομο βιογραφικό, επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του και τη σελίδα του στο facebbok(!).
Ακόμη αναρτήθηκαν στο site οι πρώτες αποφάσεις του δημάρχου Σκοπέλου οι οποίες αφορούν ορισμούς αντιδημάρχων και μεταβίβαση καθ’ ύλην αρμοδιοτήτων, καθώς επίσης μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους προέδρους των κοινοτήτων Γλώσσης και Κλήματος.

6 σχόλια:

  1. θελει πολυ δουλεια ακομη η ιστιοσελιδα δεν ειναι ετοιμη και πρεπει να σβυστουν ολα τα παλαια κειμενα φτου και απο την αρχη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζονται σίγουρα καινούργιες ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από επαγγελματιες φωτογράφους (που σίγουρα υπάρχει πολύ καλό υλικό), ώστε να είναι πιο ελκυστική και "πιασάρικη" η ιστοσελίδα...! Η δομή θα πρέπει να ξανασχεδιαστεί σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα/ανάγκες του νησιού, και όχι αυτά που ίσχυαν πριν χρόνια...! Με λίγη δουλειά και τεχνογνωσία, σίγουρα θα βγεί πολύ καλό το αποτέλεσμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E? Τι? Πως? Ποτε? Δεν ηξερα οτι ειχε και ιστοσελιδα ο Δημος. Για φαντασου...2011 εποχη του Internet...που την ειχανε κρυμενη.... Κε, Μιχελη μου φενεται εχεις παρα πολυ δουλεια. Προχωρα.......... γιατι ειμαστε ακομα στην εποχη του λιθου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κίνηση σωστή και αυτονόητη. Ενα ιντερνετικο ραδιόφωνο ή ένα podcast με τις συνεδριάσεις του συμβουλίου, θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα. Η σωστή εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, κανει την άμεση δημοκρατία πιο εφικτή.

    Με την ευκαιρία αυτής της είδησης θα ήθελα να πω ότι καμμιά χώρα, πόλη και χωριό δεν έχασε όταν επένδυσε στην τεχνολογια και στις εναλακτικες μορφές ενέργειας.

    Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλιο 11 Ιαν. 11:48 πμ - Δεν πιστεύω πως πρέπει να σβηστούνε τα παλιά κείμενα. Ο κάθε Δήμος έχει συνέχεια και έτσι πρέπει να βλέπουμε και τον δικό μας δήμο. Επίσης σε αυτά τα παλιά στοιχεία μπορεί να ανατρέξει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να βρει κάποια πληροφορία που θέλει. π.χ. μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι πάντα χρήσιμο να την γνωρίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα δεν ειπαμε να σβησουμε δημοσιευμενες αποφασεις και σιγουρα ο δημος εχει συνεχεια, αλλα καποια σημεια χρειαζοντε δουλεια και βελτιωση. Ειναι προφανες... Μπειτε σε ιστοσελιδες αλλων νησιων και θα καταλαβεται τι ενοω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.