Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Oικονομικός απολογισμός 2010 του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας

Το νέο διοικητικό συμβούλιο παρέλαβε τα ηνία του Πολιτιστικού Συλλόγου στις 02/08/2010 μετά από τις εκλογές που πραγματοποιηθήκαν από την πλειοψηφία των μελών του.
Το 2010 ήταν ένα σημαντικό έτος για εμάς αφού ο Πολιτιστικός Σύλλογος απέκτησε επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια στέγη. Τώρα πια στεγαζόμαστε στο παλιό μπακάλικο του Γ. Σταματίου. Έτσι τα λειτουργικά έξοδα ήταν αυξημένα αφού έπρεπε να διαμορφώσουμε τον χώρο και να αγοράσουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Είμαστε χαρούμενοι γιατί αγοράσαμε επιτραπέζια παιχνίδια για τον σύλλογο, προβολέα για τα μαθήματα που πραγματοποιούνται στο χώρο του συλλόγου αλλά και για τις προβολές ταινιών που έχουμε σκοπό να κάνουμε. Όλα αυτά κατατάσσονται...
στην κατηγορία των παγίων που θα παραμείνουν στην περιουσία του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιήσαμε τις εξής εκδηλώσεις:
• Συνδιοργανώσαμε εκδηλώσεις με τον «Σύλλογο Απανταχού Γλωσσωτών»
• Διοργανώσαμε τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά στη πλατεία της Γλώσσας, σε συνεργασία με άλλους φορείς.
• Διοργανώσαμε ημερίδα με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες με τον Π. Τζουβελέκη
• Διοργανώσαμε παράσταση κουκλοθέατρου με την κ. Τατιάνα Κούρτελη, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και το Δημοτικό Σχολείο
• Χάρη στους εθελοντές πραγματοποιούνται στο χώρο του συλλόγου διάφορα μαθήματα:
• Παιδική χορωδία με την κ. Διαμαντοπούλου Σταυρούλα
• Μαθήματα Αερομοντελισμού με τον κ. Σπύρου Ανάργυρο
• Θεατρική Ομάδα με την κ. Αγγέλα Κίρμπα
• Πραγματοποιήσαμε επίσης και μια πολύ όμορφη πεζοπορική βόλτα στο Κεραμωτό με παιδιά και γονείς.
Έχουμε πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων για τους προσεχείς μήνες οι οποίες για να πραγματοποιηθούν χρειάζεται η στήριξη και η συμμετοχή σας. Προσφέροντας οι κάτοικοι στο Σύλλογο, λαμβάνουν την ίδια τους την προσφορά από το Σύλλογο με τη μορφή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.
Ο σύλλογος για να λειτουργεί ενεργά προς όφελος της Γλώσσας, έχει ανάγκη από τα μέλη του, του φίλους του και όλους τους κατοίκους της Γλώσσας να τον υποστηρίζουν και να βρίσκονται πάντα κοντά του.
ΕΞΟΔΑ
Αναλυτικά παρουσιάζουμε τα έξοδα για το 2010:
Τα λειτουργικά μας έξοδα που περιλαμβάνουν ενοίκια, χαρτικά είδη, λογαριασμούς, ήταν 649,12€ δηλαδή το 12,90% των συνολικών εξόδων.
Τα έξοδα για πολιτιστικούς σκοπούς δηλαδή εκδηλώσεις ήταν 2017,56 €, δηλαδή το 40,27% των συνολικών εξόδων.
Οι αγορές παγίων, που θα παραμείνουν στην περιουσία του συλλόγου όπως ο προβολέας και η οθόνη και άλλα κόστισαν 1298,80€ δηλαδή το 25,93% των συνολικών εξόδων.
Και τα έξοδα που έγιναν με σκοπό να επιφέρουν άλλα έσοδα στο Σύλλογο όπως για παράδειγμα η τύπωση των ημερολογίων κόστισαν 1044,00€ δηλαδή το 20,84% των εξόδων.
ΕΣΟΔΑ
Τα τελευταία χρόνια για εσωτερικούς λόγους ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε λίγες εκδηλώσεις και έτσι παρέλαβε το ταμείο με 5825,44€. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές στην τριακονταετή ιστορία του συλλόγου που κατόρθωσε να συγκεντρώσει τόσα χρήματα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων προήλθε από συνδρομές μελών, από δωρεές φίλων και από διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης το τελευταίο έτος κατάφερε να συγκεντρώσει κάποια ακόμα έσοδα από πώληση ημερολογίων και από συνδρομές μελών και εγγραφές νέων μελών.
Αναλυτικά παρουσιάζουμε την κατανομή των εσόδων:
Ταμείο που παραλάβαμε 37/01/2010: 5826,44€, δηλαδή το 73% των συνολικών εσόδων.
Οι συνδρομές και νέες έγραφες μελών: 1315,00€ δηλαδή το 16% των συνολικών εσόδων.
Και τα έσοδα από τα ημερολόγια μέχρι 31/12: 840€, δηλαδή το 11% των συνολικών εσόδων.



Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και έλεγχο των οικονομικών στοιχείων από όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και κατοίκους της Γλώσσας.
Για το έτος 2010 το ταμείο του συλλόγου έκλεισε στις 31/12 με 2971,96 ευρώ
Με τιμή το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.