Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για τον θάνατο του Γ. Χουρμουζιάδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του εξέχοντα επιστήμονα και αγωνιστή Γιώργου Χουρμουζιάδη και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους οικείους του.
Ο Γ. Χουρμουζιάδης συνδέθηκε πολύ στενά με την περιοχή μας όταν δούλεψε για πολλά χρόνια για την ανάδειξη των νεολιθικών οικισμών του Διμηνίου και του Σέσκλου, από τους πιο παλιούς οικισμούς της Ευρώπης.
Η οργάνωση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Βόλου, όσον αφορά στην ανάδειξη των ευρημάτων της περιοχής, είναι σε μεγάλο βαθμό και δικό του έργο.
Έγραψε πλήθος συγγραμμάτων πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης του αλλά και πήρε μέρος, δραστήρια, σε όλα τα δρώμενα της κοινωνίας μας τις προηγούμενες δεκαετίες.
Διετέλεσε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ βουλευτής και ήταν μέχρι τις τελευταίες μέρες του πιστά αφοσιωμένος στους αγώνες του λαού μας για μια πιο δίκαιη κοινωνία χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Τέτοιοι άνθρωποι θα είναι πάντα φωτεινό παράδειγμα

1 σχόλιο:

  1. H ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ
    ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΡ ΑΦΗΣ
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕς ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.
    ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ
    ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ''που πρεπει να ξερουμε " οι κοινοι θνητοι.

    καλο ταξιδι ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗ.


    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.