Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Mαζικά εγκλήματα κατά ανέργων στον τομέα της Υγείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ GLIVEC
Άνεργος, ο οποίος δεν έχει καμιά ασφαλιστική προστασία και πάσχει από χρόνια μυελογενή λευχαιμία, έχει άμεση ανάγκη από το φάρμακο GLIVEC 400 mg. Κάνουμε έκκληση για εξεύρεση του φαρμάκου και παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας. Σήμερα 22/10 το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα μπόρεσε να του δώσει μόνο έναν περιορισμένο αριθμό χαπιών GLIVEC και αυτά των 100 mg τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του μόνο για τις επόμενες 8 μέρες.
Ο συγκεκριμένος ασθενής, η επικίνδυνη κατάσταση του οποίου επιβεβαιώθηκε σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας, συντρίβεται στα γρανάζια του συστήματος και της κυβέρνησης, που με την εγκληματική τους αντιλαϊκή πολιτική αρνούνται να...
εντάξουν τους άνεργους στο καθεστώς της δωρεάν δευτεροβάθμιας και φαρμακευτικής προστασίας στο τομέα της υγείας και τους στέλνουν κατά μάζες στον Καιάδα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων. Πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι τα αρπαχτικά της εταιρίας Novartis, που παράγει το αναφερόμενο φάρμακο, έχουν καθορίσει τιμή λιανικής πώλησης του Glivec των 400 mg στις 2082,69 ευρώ!..
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αντί ο ανασφάλιστος άνεργος να εισαχθεί στο νοσοκομείο, για την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή και θεραπεία ή τουλάχιστον να του χορηγηθεί το αναφερόμενο φάρμακο για κατ’ οίκον νοσηλεία, αφέθηκε από το νοσοκομείο να φύγει και να ψάξει την μοίρα του στο δρόμο… Κύριε υπουργέ της Υγείας, όπως γνωρίζετε η «μοίρα» αυτών των ασθενών, αν δεν πάρουν τα αναγκαία φάρμακα και τον χρόνο που πρέπει, κατά κανόνα είναι ο θάνατος και γι’ αυτό, εκτός από τις κυβερνητικές ευθύνες, που έτσι και αλλιώς υπάρχουν, θα πρέπει να αναλάβετε και τις προσωπικές σας ευθύνες.
«Ένας για όλους και όλοι για έναν»
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ
Ελλησπόντου 12, ΤΚ 162 32 Βύρωνας
210-7628209 – 6977.747431

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.